1,239 лв. 1,119 лв.

Модел:
Klipsch R-610F
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 110.04 лв. на месец

Описание

Нови подовостоящи тонколони от серията Reference.  

90º x 90º TRACTRIX HORN - ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  

Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  

IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  

Задно разположен Tractrix порт - задния бас-рефлексен порт е перфектно напаснат към кабинета и високоговорителите, и осигурява перфектното движение на въздуха с минимални изкривявания или турбуленции, дори и при най-ниските честоти.   

Кросоувър с "заострен връх" - този вид кросоувър подобрява дисперсията, което води до повишаване на дефиницията в средночестотния диапазон - критичен за богатите на вокали и диалог съдържания.

Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове, краката, които се монтират под ъгъл и тънката магнитна решетка придават на тонколоната страхотен външен вид.  

Кабинет от MDF с устойчив на надраскване винилов фурнир с дървена шарка - стилен и естетически издържан външен вид, предоставящ абсолютна гъвкавост, водеща до безпроблемна интеграция във всеки интериор.   

Високо качествен дизайн накабинета - подсилената MDF конструкция редуцира вибрациите на кутията за по-малко чуваемо оцветяване на звука и подобряване на акуратността на репродуциране.   

Характеристики:

Честотна характеристика: 45Hz - 21kHz +/- 3dB

Чувствителност: : 94 dB @ 2.83V/1M

Препоръчителна мощност на усилвателя (продължителна/пикова):  85W/340W

Номинално съпротивление: 8 ома

Честота на срез на кросоувъра: 1,800 Hz

Високочестотен високоговорител: 1 инчов алуминиев LTS туитър сдвоен с 90 x 90 Tractrix® Horn

Ниско/средночестотен високоговорител: един 6.5 инчов меден IMG 

Материал на кутията: MDF

Дизайн на кутията: бас рефлексен, със задно разположен Tractrix® порт

Входове: единични позлатени терминали    

Височина: 940 мм   

Широчина: 240 мм   

Дълбочина: 384 мм    

Тегло: 16.3 кг.    

Цвят: черен

Аксесоари: изляти крака и сглобки  

В производство от 2018 година.  

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение