1,599 лв. 1,440 лв.

Модел:
Klipsch R-620F
Марка:
Klipsch

5/5 (1 мнения) Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 141.60 лв. на месец

Описание

Нови подовостоящи тонколони от серията Reference.  

90º x 90º TRACTRIX HORN - ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  

Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  

IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  

Задно разположен Tractrix порт - задния бас-рефлексен порт е перфектно напаснат към кабинета и високоговорителите, и осигурява перфектното движение на въздуха с минимални изкривявания или турбуленции, дори и при най-ниските честоти.   

Кросоувър с "заострен връх" - този вид кросоувър подобрява дисперсията, което води до повишаване на дефиницията в средночестотния диапазон - критичен за богатите на вокали и диалог съдържания.

Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове, краката, които се монтират под ъгъл и тънката магнитна решетка придават на тонколоната страхотен външен вид.  

Кабинет от MDF с устойчив на надраскване винилов фурнир с дървена шарка - стилен и естетически издържан външен вид, предоставящ абсолютна гъвкавост, водеща до безпроблемна интеграция във всеки интериор.   

Високо качествен дизайн на кабинета - подсилената MDF конструкция редуцира вибрациите на кутията за по-малко чуваемо оцветяване на звука и подобряване на акуратността на репродуциране.   

Характеристики:

Честотна характеристика: 38-21,000 Hz (±3dB)

Съпротивление: 8 ома

Чувствителност: 96 dB

Препоръчителна мощност на усилвателя: да 100 вата RMS (400 вата пикова)

90° x 90° Tractrix® horn с 1" LTS (Linear Travel Suspension) алуминиев туитър

Два 6-1/2" медни магнитно изолирани IMG ниско/средно честотни високоговорителя

Бас-рефлексен дизайн

Задно разположен Tractrix® порт осигуряващ бъро и ефективно движение на въздуха от кабинета за чист и мощен бас   

Премахващата се решетка предлага изчистен външен вид    

Размери: 240 x 1017 x 386 мм

тегло: 18,6 кг (всяка тонколона)

Цена за чифт.

Мнения (1)

Напиши мнение