Klipsch RF-7 III

7,779 лв. 6,999 лв.

Модел:
Klipsch RF-7 III
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 688.24 лв. на месец

Описание

Новите RF-7 III използват изцяло нов титаниев компресионен високочестотен говорител, поставен в излят под налягане Tractrix horn рупор, преработени двойни камери в кутията, керамично-метални ниско/средночестотни високоговорители и са завършени във висококачествени дървени фурнири. Тези озвучителни тела са достоен пример за легендарността на Klipsch в високо производителното аудио.

90° X 90° TRACTRIX® HORN

Преработеният рупор Tractrix Horn е с кръгло гърло, преминаващо в квадратна "уста" за да се подобри още повече високочестотното представяне, както и сцената и динамиката на звука. Конструкцията от излята под налягане гума предоставя и високочестотно демпване за да се редуцира грубостта и за да се подобри детайлността. Всичко това води да възможно най-чистият и натурален звук.

ИЗЦЯЛО НОВА ЗАДВИЖВАЩА СИЛА    

1 3/4" ТИТАНИЕВ КОМПРЕСИОНЕН ДРАЙВЕР    

Компресионият високочестотен високоговорител разполага с нов дизайн на фазовата капачка за да се подобри фазовата кохерентност в гърлото на рупора, което води до подобряване на линейността на звуковото налягане във високо честотния диапазон. 

НИСКО/СРЕДНОЧЕСТОТНИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ ОТ КЕРАМИКА/МЕТАЛ

SPUN COPPER CERAMETALLIC WOOFERS™

Тези високоговорители представят върховната точка в изследванията и разработките на Klipsch, като осигуряват невероятна издържливост и лека конструкция за минимални изкривявания и възможности за повреда на конусите. В комбинация с поставения в Tractrix Horn рупор компресионен високочестотен драйвер, те осигуряват най-висока ефективност  в класа си. 

НОВИ ДВОЙНИ КАМЕРИ + TRACTRIX® PORT

При RF-7 III новата кутия, разделена на две отделни камери позволява всеки един от 10-инчовите високоговорители да работи в отделен акустичен обем, независимо от другия. Това подобрява линейността и на двете задвижващи системи и минимизира проблемите породени от стоящи вълни вътре в кутията на тонколоната, които могат да доведат до честотни аномалии в чувствителния средночестотен диапазон. 

Използвайки Tractrix геометрия, новите портове на RF-7 III осигуряват възможно най-ефективният въздушен трансфер от кутията за най-чистата и най-мощна репродукция в нискочестотния диапазон на пазара. 

ИЗЛЕТИ РАМКИ НА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ

Всеки 10-инчов високоговорител е поставен в рама от много здрав излят алуминий за да работи без никакви излишни вибрации. В добавка, всеки говорител използва двойна магнитна система за да се елиминира модулацията на магнитната енергия, което е довело до подобряване на линейността на движението на конуса на говорителя. 

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ДЪРВЕНИ ФУРНИРИ   

Подовостоящите озвучителни тела RF-7 III се предлагат завършени във висококачествени дървени фурнири - черен дъб, череша и орех.  

РАЗРАБОТЕНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ В АМЕРИКА    

Тези тонколони са произведени по най-високите стандарти на Klipsch - който са най-тежките в индустрията. Те са произведени от горди майстори в Хоуп, щата Арканзас. Точно както Пол Клипш е искал. 

Характеристики:   

Features:

Изцяло нов 1 3/4 инчов титаниев компресионен високочестотен високоговорител   

90x90 градусов  рупор Tractrix Horn излят от гума под налягане   

Нова бифуркатизирана кутия   

Два Tractrix бас порта   

Два 10 инчови ниско/средночестотни високоговорителя    

Висококачествени дървени фурнири    

Изработени и сглобени в Хоуп, щата Арканзас  

Цена за чифт.   

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение