1,180 лв. 1,121 лв.

Модел:
Klipsch SPL-100
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 110.23 лв.

12 x 110.23 лв.

Описание

Използвайки 10-инчов високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™) и високо ефективен усилвател от клас D, субуфърът на Klipsch SPL-100 предоставя най-доброто в класа си нискочестотно представяне.  

Високо ефективен усилвател от клас D   

Вградения високо ефективен усилвател разполага с аналогов предусилвател, който запазва оригиналния път на сигнала за по-чисто и вярно с оригинала репродуциране. Изходната част от клас D осигурява максимална ефективност за максимално представяне, детейлност и нискочестотна мощност. 

Високоговорител от метало-керамика

Високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™) е изключително лек и същевременно много здрав, и осигурява ниски честоти с минимални промени на конуса и минимални изкривявания за по-силен и по-чист звук с по-малко усилвателна мощ. 

Анатомия на високоговорителя

Cerametallic™ конуса е сдвоен за дву-слойна медна намотка за превъзходна проводимост. 

Високоговорителите в серията Reference Premiere са поставени в не-резонираща метална валцована кошница, която е захваната за голем магнит за максимална ефективност и ниски нива на изкривявания.

Ексклузивна технология на порта използват подобрена версия на собствената технология на Klipsch за вътрешната геометрия която минимизира шума, породен от движението на въздуха в порта за чисти, неизкривяващи ниски честоти. Предно разположения порт осигурява по-голяма гъвкавост при поставянето на събуфъра и редуцира нежеланите резонанси от стени и мебели.   

Поемете контрола   

Кросоувъра и контрола на фазата ви позволяват да настроите събуфърът според другите озвучителни тела и помещението, постигайки идеалните нива на бас. Входовете за линейно/LFE Ниво осигуряват съвместимост с всеки аудио/видео ресийвър. 

За връзка могат да бъдат използвани както RCA, така и безжичните входове, което ви позволява да използвате един събуфър с няколко системи в една стая. Например, можете да използвате безжична връзка за вашата система за домашно кино, и да използвате RCA входовете за отделна стерео система, без нуждата от превключване на входовете между двете системи. 

Гъвкав дизайн

SPL събуфърите на Klipsch разполагат с устойчив на надрскване фурнир, който изглежда като истинско дърво и покрива цялата кутия. Абсорбиращите вибрациите крака и металните захвати на решетката придават страхотен външен вид. 

Характеристики:   

10-инчов високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™)

Бас-рефлексен дизайн с предно разположен порт   

Усилвател от клас D с 200W RMS / 450W пикова мощност    

Премиум фурнир, устойчив на надраскване   

Здрав и гъвкав премахващ се магнитен грил 

Размери: 42 х 35,5 х 44 см.


Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение