Klipsch T5 True Wireless

399 лв.

Модел:
Klipsch T5 True Wireless
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 39.24 лв. на месец

Описание

Слушалките T5 True Wireless осигуряват невероятен комфорт, яснота и свобода за да се наслаждавате на музиката си по цял ден безжично.

Легендарен звук + страхотно удобство

След повече от 60 години производство на легендарни озвучителни тела, от Klipsch са решили да надградят храброто си наследство и да революционизират слушалковата индустрия. От 2007 година марката създава едни от най-креативните слушалки на пазара. Klipsch са победители в категория производителност и комфорт. Същите напредничави акустично инжинерство и индустриален дизайн на легендарните озвучителни тела на марката са използвани за да осигурят представянето, характера и дизайна на T5. Те са разработени за чиста производителност и са създадени да бъдат най-добре звучащите и най-комфортните безжични слушалки на Земята – с неповторимият звук на Klipsch!

Патентовани овални накрайници

Всички in-ear слушалки на Klipsch използват накрайници с патентована форма, които са разработени да застават акуратно в ушния канал. Тези меки овални силиконови накрайници намаляват умората на ухото, осигурявайки ултимативни нива на комфорт и запечатвайки перфектно за изолация от външния шум и за превъзходно нискочестотно представяне. Те стоят по-добре, чувстват се по-добре, и само Klipsch ги произвежда.

Пълнокръвен бас, динамични високоговорители

Разработени от нулата за да доставят мощно представяне от малкия си размер, динамичните високоговорители интегрирани в T5 True Wireless комбинират високо акустично ниво и страхотно нискочестотно достигане. Осигурявайки дълбоко проникване в ухото и по-добро задържане там, малките акустични модули са разработени да остават в ушите ви сигурно и комфортно. 

Живот на батерията + зареждащ кейс за пренасяне

T5 True Wireless осигуряват 8 часа автономна работа с едно зареждане и до 24 допълнителни часа със зареждащия кейс – всичко това ви дава свободата да провеждате телефонни разговори и да слушате музика цял ден. Металният кейс не само зарежда вашите слушалки, но и ги предпазва когато не ги използвате. 

Ясен глас през микрофоните

Четирите микрофона интегрирани чрез cVc® автоматично подобряват разбираемостта на човешкия говор и активно редуцират външния шум за да осигурят безпроблемна работа с телефония.

Готови за цифрови асистенти  

Свържете се мигновено с виртуален асистент по ваш избор с едно 

Спецификации: 

Вид: In-Ear слушалки

Дизайн на високоговорителите: Динамични микро високоговорители 

Диаметър на високоговорителите:  5.0 мм

Микрофон/дистанционно:  cVc 8.0 , четири микрофона 

Честотна характеристика: 10Hz-19kHz 

Изолация от шум:  -22dB 

Вход: Bluetooth 

Батерия (в слушалките): 55 mAh

Батерия (в кейса): 360 mAh 

BLUETOOTH®  спецификации: 

Версия: Bluetooth 5.0 

Профили: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HSP 1.2, HFP 1.7 A2DP 

Кодеци: SBC, AAC®, aptX® 

Обхват: до 10 метра

Вход за зареждане: 5V DC, 1.0A 

Следене за ниво на батерия: iOS & Android Battery Status Monitor 

Тегло: 96.9 грама (кейс;  5.5 грама (слушалки) 

Цветове: черно


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение