Klipsch The Sixes

1,590 лв. 1,439 лв.

Модел:
Klipsch The Sixes
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 141.50 лв. на месец

Описание

The Sixes са част от серията Klipsch Heritage Wireless и представляват една невероятно гъвкава аудио система. Способна да се свърже директно с грамофон, телевизор или с всяко устройство с блутут - системата доставя страхотен звук в помещения с всеки размер, без значение от източника. 

Хай-фай звук без ресийвър/усилвател.  

Активните тонколони The Sixes предлагат изпълващ стаята звук без да заемат много място, благодарение на вграденият усилвател, който е специално разработен за тези високопроизводителни озвучителни тела. Най-сетне е време да забравите цената, бъркотията от кабели и неудобствата на външните ресийвъри/усилватели. 

Високо ефективен усилвател. 

The Sixes се възползват от индивидуални усилватели с ултра-ниско ниво на шум, които са специално разработени за да повишат максимално производителността на системата и да елиминират нуждата от външен усилвател. Това означава, че инженерите на Klipsch са имали тотален контрол над пътя на сигнала. Те са избрали и настроили всички компоненти, за да подсигурят абсолютна съвместимост при работа, което е довело страхотния, завършен и потапящ звук на системата.   

Невероятно гъвкава система.   

Без значение дали искате да свържете грамофон, телевизор, компютър или телефон, тази система ви предлага решение. The Sixes идват екипирани с грамофонен предусилвател, блутут, цифров оптичен вход, аналогов вход на чинчове (RCA) и USB вход, което ви позволява да са насладите на стерео звук с великолепно качество, идващ от едни красиво изработени озвучителни тела. 

Добавете субуфър.   

Системата разполага и с изход за субуфър към който лесно можете да свържете активен бас. 

Средновековна великолепност. 

Използвайки луксозни материали, като истински дървен фурнир, и копчета и потенциометри от мед, серията Klipsch Heritage Wireless активни аудио системи съчетава успешно акустика и класически дизайн, наследен от Paul W. Klipsch с последните технологии достъпни в наши дни. 

Характеристики:  

1-инчови високочестотни високоговорители от титан, поставени в Tractrix хорни       

6.5-инчови ниско/средночестотни високоговорители в кутия с бас порт      

Вход на чинчове (RCA) с превключване между линейно/грамофонно ниво (с терминал за заземяване на грамофон)     

Безжична Bluetooth® технология    

1 Линеен вход на 3.5 мм мини-жак   

1 цифров оптичен вход   

1 USB цифров аудио вход за PC или Mac    

Изход за субуфър на чинч (RCA)   

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение