8,779 лв.

Модел:
Klipsch Cornwall III
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 814.87 лв. на месец

Описание

Klipsch Cornwall III предлагат представянето в ниските честоти на Klipschorn® с чувствителност и изходна мощност приближаващи се до тези на изцяло рупорните модели.   

Големият брат   

Първоначално представени през 1959 година, Cornwall са били разработени за да бъдат по-голяма, пълночестотна алтернатива на Heresy, особено когато е поставена е центъра между две отдалечени Klipschorns тонколони.  

Още ги произвеждаме в САЩ   

Родното място на озвучителните тела на Klipsch - Cornwall III е малкото градче Хоуп в щата Арканзас. Сглобявани в кутии, които се изработват ръчно още от далечната 1959 година, от Klipsch са изключително горди, че тази практика е запазена и до днес.   

По добри от всякога    

Третата версия на Cornwall е по добра от всякога. Тя използва три-лентов дизайн, като средно и високо честотните драйвери да компресионни и са поставени в рупор, а ниско честотния 15-инчов високоговорител е директно поставен. 

Cornwall III вече идва с фундамент, който го повдига под лек ъгъл, който в предните версии е бил опционален, и са налични в цветове черен ясен, череша и орех. 

Всички озвучителни тела от серията Klipsch Heritage се произвеждат по поръчка, и се изработват ръчно във фабриката на фирмата в Хоуп, щата Арканзас. В нормален случай, производството отнема до 8 седмици. 

Cornwall най-вероятно е вторият модел тонколона достъпна на световния пазар, специално разработена за централен канал. 

Характеристики: 

Три-лентов дизайн, включващ поставени в хорни (рупори) средно и високочестотни компресионни драйвери. 

Директно излъчващ 15 инчов високоговорител за мощен бас    

Изработват се от високо качествен дървен фурнир в цветове черен ясен, череша и орех   

Разработени и сглобени в САЩ   

Цена за чифт.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение