Marshall Stanmore Multi-Room

679 лв. 645 лв.

Модел:
Marshall Stanmore Multi-Room
Марка:
Marshall

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 63.43 лв. на месец

Описание

Stanmore е най-всестранно развитата тонколона в сериите на Marshall и е перфектна за всяко помещение – малко или голямо. Свържете се безжично чрез Chromecast, Spotify Connect, AirPlay или Bluetooth. Можете също и да използвате кабелен източник с входа на 3,5 мм жак или с аналоговия RCA вход. Комбинирайте озвучителното тяло с други тонколони от Multi0Room серията на Marshall за да превърнете дома с в ултимативна музикална арена. 

Шест начина за свързване, безкрайни начини за слушане

Можете спокойно да смятате тази тонколона за вашия билет за всяка песен на планетата. Достъпът до цялата музика на света никога не е бил по лесен. Свържете се безжично с Chromecast, Spotify Connect или AirPlay и получете достъп до най-популярните стрийминг услуги в света. Освен това, можете да свържете вашият грамофон чрез RCA входа, можете да използвате и 3,5 мм аналогов вход или да се свържете през Bluetooth.

Заедно с Multi-Room

Просвирвайте безжично различни песни във всяка стая, или слушайте навсякъде едно и също в целия си дом. Просто започнете с една тонколона от семейството и изградете системата си във времето. Без значение от пространството – Marshall разполагат с озвучително тяло, което ще го изпълни с качествен звук.

Седем предварително зададени настройки за ваше удобство

Със своите седем пресета, достъпни с едно натискане, тази тонколона ви предоставя моментален достъп до вашите любими Spotify плейлисти, интернет радиостанции и подкасти. Изберете пресет чрез контролите намиращи се на горния панел и натиснете бутона за да слушате.

Най-мощната multi-room тонколона

Системата Marshall Wireless Multi-Room и изградена върху над 50 годишен опит за да ви достави това усещане сякаш сте на концерт. Превърнете целият си дом в лична концертна зала със звук, резониращ с мощта на живото изпълнение. Точно сякаш сте на първия ред. 

 Лесна настройка с приложението Marshall Multi-Room

Интуитивното и лесно за употреба приложение на Marshall ще ви позволи да слушате любимата си музика за отрицателно време.  Използвайте го за да настроите вашата система с една или повече тонколони, за да зададете настройки за пресети, да настроите интензитета на светодиодите, да настроите еквализация или да се прехвъляте между отделните тонколони за секунди.

Вашият дом, вашият звук   

Направете фина настройка по ваш вкус с аналоговите контроли. Просто изполвайте аналоговите контроли за да направите звука перфектен в зависимост от помещението в което се намирате. Настройте ниски и високи честоти с медните копчета на горния панел или чрез приложението Marshall Multi-Room ако сте далече от озвучителното тяло.

Умна тонколона  

Инвестирайки в безжични мрежови тонколони на Marshall означава, че ще притежавате озвучителни тела които автоматично ще се обновяват, добавяйки нови функции и услуги.

Предимствата на WiFi

Много тонколони, много стаи. Без прекъсвания. Приемайте обаждания, текстови съобщения или преглеждайте видеоклипове. Музиката ще продължи да свири. Постоянно, без да хаби батерерията на телефона ви. С перфектно качество на звука. Връзка с многобройни устройства. Да слушате чрез WiFi ви дава по-голям обхват и повече свобода на движение.

Технически спецификации:

Аудио:

Честотна характеристика: 50 - 20,000 Hz

Възможност за настройка на ниски и високи честоти

Максимално акустично налягане: 108 dB @ 1 m

Вид на кутията: бас-рефлекс

Усилватели:

Два 15 ватови от Class D за високочестотни високоговорители

Един 50 ватов от Class D за ниско/средночестотен високоговорител

Контрол и свързаност: 

WI-FI: свързва се с домашната ви безжична мрежа чрез WPA, 802.11b/g/n/ac, 2.4 GHz/5 GHz 

Контроли на горен панел:

Source/Preset контролно копче с  LED индикатори

Копче за усилване с LED индикатори

Копче високи честоти с LED индикатори

Копче за ниски честоти с LED индикатори

Бутони за превъртане и смяна на песни напред/назад 

Жична свързаност:

3.5 мм аналогов вход

RCA аналогов вход

Безжична свързаност:

Chromecast 

Spotify Connect

Airplay

Bluetooth

Опаковката съдържа:

Тонколона Stanmore Multi-room 

Захранващ кабел

Ръководство за употреба

Размери:  350 x 185 x 185 мм

Тегло: 4.70 кг. 

Цветове: Черен; Кремав

Приложения:

Google Home app

Marshall Multi-Room app


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение