3,120 лв. 2,964 лв.

Модел:
Monitor Audio Gold FX
Марка:
Monitor Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 291.46 лв.

12 x 291.46 лв.

Описание

Невероятни, както и изглеждат, тънкият, прегръщащ стената профил на Gold FX е приютил не по-малко от шест високоговорителя. В монополен режим за дискретни странични или задни канали 6,5-инчовия ниско/средночестотен драйвер и лентовия C-CAM® трансдюсер за високи честоти доставят акуратно ултра-широколентов звук, който си пасва перфектно в комбинация с всяко озвучително тяло от серията Gold. В диполен режим Gold FX използват двете двойки от странично разположени 4-инчови C-CAM ниско/средночестотни високоговорителя и 25 мм C-CAM туитъри, в комбинация с приспособения за този режим предноразположен ниско/средночестотен високоговорител за да се осигури прекрасно дифузиран, но въпреки това тонално прецизен съраунд звук. Gold FX могат да бъдат поставени  на страничните или задни стени. Инсталацията е улеснена от добавянето към комплекта на специална скоба за стена, която позволява нивелиране и настройка преди окачването на самото озвучително тяло. 

Лентов трансдюсер C-CAM® (алуминиево-магнезиев високоговорител с керамично покритие) осигуряващ водещо в класа си високочестотно представяне - до 60 kHz

Окачване само с един болт, преминаващ през високоговорителите за подобряване на устойчивостта на кутията и декуплиране   

Нови C-CAM RST® (Rigid Surface Technology)  високоговорители       

Терминали за свързване с висококачествени конектори и хай-енд връзка между тях с кабели с накрайници тип "вилици"  

Сребърно Pureflow® вътрешно окабеляване      

Селектирани висококачествени дървени или пиано лак фурнири      

Здрава, 20 мм MDF конструкция на шасито, която използва радиални и кръстосани техники за сглобяване за висока якост, която води до ниски нива на оцветяване на звука от кутията.     

Цена за чифт.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение