Monitor Audio Monitor 200

930 лв.

Модел:
Monitor Audio Monitor 200
Марка:
Monitor Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 91.45 лв.

12 x 91.45 лв.

Описание

Стройните подовостоящи озвучителни тела Monitor 200 ви откриват всеки детайл на музиката. Изгладените линии и оранжевите високоговорители ги правят стилна добавка във всяко помещение.   

Тънките Monitor 200 са най-малките подовостоящи тонколони в серията, и са разработени да доставят зашеметяващ звук в малки до средно големи стаи. Те разполагат с цялата прецизност на дву-лентови озвучителни тела, но с добавката от трети нискочестотен високоговорител за мащабност и мощ. 

Комбинирани са два 5,5 инчови MMP II ниско/средночестотни високоговорителя за да се осигури прецизното представяне на бас линиите. Средночестотният високоговорител е с настройка на кросоувъра между него и черният C-CAM туитър на по-висока от обикновено честота, което осигурява перфектната линейност и фаза. 

Monitor 200 са оборудвани с излизащи извън кабинета крака, които им придават още по-добър външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността. 

Ключови характеристики на серията Monitor:   

Класически дизайн от Монитор Аудио с игрив външен вид     

Оранжеви полупрозрачни MMP II (Metal Matrix Polymer) високоговортели, придаващи стил      

Високо цялостно съпротивление (8 ohms) – лесни за захранване дори и с маломощни усилватели      

Черен C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) високочестотен високоговорител - взет директно от многократно награждаваната серия Bronze 

Креативната употреба на 5,5 и 6,5 инчовите високоговорители допринася за широката гама озвучителни тела в серията - компактни букшелф и флорстендър, както и по-големи букшелф и флорстендър за по-големи помещения.  

HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) технология на порта за подобряване на транзиентите и по-стегнат бас    

Серията се предлага в черно, бяло или орех, с контрастиращи сиви решетки    

Стойките с крака, излизащи от флорстендър моделите допринасят за по-добрия външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността и звука.    

Цена за чифт.   

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение