Monitor Audio Monitor 300

1,200 лв.

Модел:
Monitor Audio Monitor 300
Марка:
Monitor Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 118.00 лв.

12 x 118.00 лв.

Описание

Подовостоящите озвучителни тела Monitor 300 на Monitor Audio ви предлагат изпълващо стаята представяне, с богат и прецизен бас и изключителна детайлност. Техните елегантни пропорции и съвременен дизайн на високоговорителите осигурявят безпроблемното им вписване във всяко помещение.   

Monitor 300 са върховият модел в серията и са разработени да доставят максимална мощност и представяне. Техните кабинети приютяват по три 6,5 инчови MMP II високоговорителя - два от тях работещи в тандем в нискочестотния диапазон и един в средночестотния. 

Отделеният за средни честоти драйвер доставя чистота и прецизност, които са очаквани от една сериозна хай-фай тонколона, и добавя нужната топлина за да създаде едно потапящо музикално и кино преживяване. По-големите високоговорители и размер на кутията продуцират мащабност и мощ, които са оптимални  за средно големи и големи помешения. 

Monitor 300 са оборудвани с излизащи извън кабинета крака, които им придават още по-добър външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността. 

Ключови характеристики на серията Monitor:   

Класически дизайн от Монитор Аудио с игрив външен вид     

Оранжеви полупрозрачни MMP II (Metal Matrix Polymer) високоговортели, придаващи стил      

Високо цялостно съпротивление (8 ohms) – лесни за захранване дори и с маломощни усилватели      

Черен C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) високочестотен високоговорител - взет директно от многократно награждаваната серия Bronze 

Креативната употреба на 5,5 и 6,5 инчовите високоговорители допринася за широката гама озвучителни тела в серията - компактни букшелф и флорстендър, както и по-големи букшелф и флорстендър за по-големи помещения.  

HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) технология на порта за подобряване на транзиентите и по-стегнат бас    

Серията се предлага в черно, бяло или орех, с контрастиращи сиви решетки    

Стойките с крака, излизащи от флорстендър моделите допринасят за по-добрия външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността и звука.    

Цена за чифт.   

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение