Monitor Audio Monitor 50

400 лв.

Модел:
Monitor Audio Monitor 50
Марка:
Monitor Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 39.33 лв.

12 x 39.33 лв.

Описание

Компактните Monitor 50 са разработени да бъдат поставени на бюро или шкаф, и да доставят изненадващо мощно представяне за такива малки озвучителни тела. Техните оранжеви говорители правят така, че тези тонколони да носят радост и функция в всяка ситуация.

Модерните квадратни кутии на Monitor 50 съдържат 5,5 инчови ниско/средночестотни MMP II високоговорители и 25 мм черни C-CAM туитъри. Поставяйки високочестотните високоговорители в горният ъгъл на тонколоните, от Monitor Audio са съумели да редуцират размера на кабинета на тонколоните и да им придадат уникален външен вид. 

Компактният размер, технологиите използвани при направата на високоговорителите и задно разположения бас парт позволяват на тези озвучителни тела да звучат добре дори и в най-ограничените локации. Въпреки дизайнът с заден бас рефлекс, тонколоните могат да бъдат поставяни и близко до стена, без това да се отразява негатовно на представянето и. Един чифт от висококачествени позлатени терминали осигуряват връзката с подходящия усилвател. Monitor 50 определено звучат по-големи отколкото изглеждат.  

Ключови характеристики на серията Monitor:   

Класически дизайн от Монитор Аудио с игрив външен вид     

Оранжеви полупрозрачни MMP II (Metal Matrix Polymer) високоговортели, придаващи стил      

Високо цялостно съпротивление (8 ohms) – лесни за захранване дори и с маломощни усилватели      

Черен C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) високочестотен високоговорител - взет директно от многократно награждаваната серия Bronze 

Креативната употреба на 5,5 и 6,5 инчовите високоговорители допринася за широката гама озвучителни тела в серията - компактни букшелф и флорстендър, както и по-големи букшелф и флорстендър за по-големи помещения.  

HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) технология на порта за подобряване на транзиентите и по-стегнат бас    

Серията се предлага в черно, бяло или орех, с контрастиращи сиви решетки    

Стойките с крака, излизащи от флорстендър моделите допринасят за по-добрия външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността и звука.    

Цена за чифт.   

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение