Monitor Audio Monitor C150

290 лв.

Модел:
Monitor Audio Monitor C150
Марка:
Monitor Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 28.52 лв.

12 x 28.52 лв.

Описание

Използваща два 5,5 ичнови MMP II драйвера и детайли на дизайна, които могат да се видят в цялата серия, тонколоната за централен канал Monitor C150 добавя яснота към всяко произведение, осигурявайки едно наистина въздействащо преживяване за слушателите. 

Monitor C150 е идеална за поставяне на шкафове или маси. Дизайнът е със затворен обем, което позволява поставянето и съвсем близко до стената, без това да пречи на работата на тонколоната. 

Двата 5,5 инчови MMP II високоговорителя работят в тандем за да разкрият прецизна чистота и разбираемост при представяне на филмови диалози. Това озвучително тяло отнася представянето на всяка система на следващо ниво. 

Ключови характеристики на серията Monitor:   

Класически дизайн от Монитор Аудио с игрив външен вид     

Оранжеви полупрозрачни MMP II (Metal Matrix Polymer) високоговортели, придаващи стил      

Високо цялостно съпротивление (8 ohms) – лесни за захранване дори и с маломощни усилватели      

Черен C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) високочестотен високоговорител - взет директно от многократно награждаваната серия Bronze 

Креативната употреба на 5,5 и 6,5 инчовите високоговорители допринася за широката гама озвучителни тела в серията - компактни букшелф и флорстендър, както и по-големи букшелф и флорстендър за по-големи помещения.  

HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) технология на порта за подобряване на транзиентите и по-стегнат бас    

Серията се предлага в черно, бяло или орех, с контрастиращи сиви решетки    

Стойките с крака, излизащи от флорстендър моделите допринасят за по-добрия външен вид, заемат по-малко място и подобряват стабилността и звука.    


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение