1,099 лв. 1,044 лв.

Модел:
NAD C 328
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 97.44 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

За последните 45 години, от NAD са предоставили на много аудиофили правилният път към необятния свят на хай-фай системите. От техните флагмански Master серии, до Classic сериите от марката имат компоненти за всеки. Вървящ по стъпките на някой от най-великите устройства на NAD, C 328 разполага с най-фундаменталните функции, но остава верен на непоколебимата отдаденост на марката към прелестния звук. C 328 може да се свърже безжично с всеки телефон, таблет или всяко друго устройство с Bluetooth®, за да ви предложи едно безпроблемно слушане на музика. Усилвателят разполага с грамофонен вход за MM дози, който вдъхва нов живот на виниловите плочи, отчасти благодарение на иновативната усилвателна технология на NAD - Hybrid Digital™. C 328 има и слушалков усилвател, който ви позволява да включите вашите любими слушалки и да се потопите във вашият собствен свят от детайлен звук. Въпреки че е по-скромен в сравнение с другите усилватели в серията, C 328 ще се впише перфектно във вашата система и ще ви достави музикалната нирвана, която сте търсили досега. 

Когато става въпрос за усилватели от серията Classic, няма функция която да е била недогледана. Ниско шумящи схеми, прецизно действие на усилването и акуратен баланс между каналите - това са всички ключови характеристики на C 328. С добавеният бонус от правилни входни и изходни съпротивления, плюс висок праг на претоварване и стабилност с трудни нискоомни озвучителни тела, C 328 е най-добрия избор за аудиофилите, които тепърва започват да строят своята мечтана система. В усилвателя е поставен и грамофонен предусилвател за MM дози с прецизна RIAA еквализация, висок толеранс на претоварване, екстремно ниски нива на шум и иновативна схематика за подтискане на инфра-звуковия шум, който идва от всяка плоча, но без това да се отразява на ниско честотното представяне. 

Линейните входове на C 328 могат да приемат сигнал от всякакви аналогови източници. Те предлагат перфектна характеристика на входното си съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буферни операционни усилватели за да се елиминира всяка деградация на звука породена от неправилно претоварване на входа. C 328 също разполага с отделен слушалков усилвател с ниско изходно съпротивление и възможност да достави много висок волтаж на изхода, достатъчен да захрани дори и високоомни студийни слушалки. В линейните изходи може да бъде включен и субуфър, което прави усилвателя още по-гъвкав.  

С поддръжката на Bluetooth, вие можете мигновено да се свържете с усилвателя и да слушате музика от интернет услуга по ваш избор, или да стриймвате безжично музика съхранявана във вашия телефон, таблет или компютър. А освен това, трябва да знаете, че заради високопроизводителната си цифрова схема, стриймването чрез Bluetooth никога не е звучало толкова добре, колкото с C 328.

Изтънчена мощност.   

Откакто се отдръпнаха от морално остарелите линейни захранващи блокове и усилвателна част от клас AB, от NAD са разработили дори още по-добри схеми базирани на превключващи се захранващи блокове и усилвателна част от клас D. Въпреки че преди са смятани за по-ниско качествени от традиционните топологии, напредничавите разработки на NAD в цифровите усилвателни технологии са довели до едни от най-добре представящите се усилватели на днешния пазар. Тези нови дизайни са линейни в широка честотна лента и осигуряват консистентна работа при всякакви натоварвания, което е един драматичен напредък. 

Захранването на C 328 може да осигури 100 вата аудио мощност когато има нужда от това. Усилвателят може да работи с всяко променливо напрежение между 100 и 240 волта, и осигурява чисто правотоково захранване за всичките си компоненти. Това екстремално ефективно захранване осигурява и почти перфектно регулация на волтажа при широк диапазон от условия и доставя солиден, освободен от шум фундамент за усилвателната част. 

C 328 използва персонализирана версия на вече доказаната топология Hypex UcD. Това позволява доставянето на масивна мощност с почти неизмерими изкривявания и шум в чуваемия честотен диапазон. Всеки детайл от този дизайн е бил внимателно изработен и перфектно напаснат за да предложи възможно най-доброто представяне. Перфектният първи усилвател за аудиофилите и любителите на музиката - C 328 безпроблемно ще ви представи известната гъвкавост и мощ на NAD.

Мнения (0)

Напиши мнение