1,899 лв. 1,805 лв.

Модел:
NAD C 368
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 168.47 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

Да го направиш както трябва. 

Когато за NAD дойде време за създаване на нов продукт, те никога не подминават най-критичните изисквания с лека ръка. От ниско-шумящи вериги през прецизен контрол на усилването, акуратен баланс и правилно съпротивление на входовете и изходите - от NAD правят всичко възможно всичко да в перфектно. Те са включили и грамофонен предусилвател за MM доза с прецизна RIAA еквализация, висок праг на претоварване, екстремно ниски нива на шум и иновативна верига, която потиска инфразвуковия шум наличен при всички плочи - и всичко това без да се отразява на възпроизвеждането на ниските честоти. Линейните входове могат да приемат всички видове аналогови източници, като предлагат идеалното входно съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буферни усилватели за да се избегне всяка деградация на звука, причинена от неподходящо входно ниво идващо от източника. Включен е и отделен слушалков усилвател с ниско изходно съпротивление и възможност за много висок изходен волтаж - достатъчен да задвижи дори и високо-омни студийни слушалки. Линейните изходи с ниско съпротивление могат да се свързват със субуфъри, което още повече допринася за универсалността на този добре премислен усилвател. Това да детайли, които можете да чуете. 

Напредничаво мислене. 

Модулният дизайн (Modular Design Construction (MDC)) е ексклузивен за продуктите на NAD и ви позволява да персонализирате вашият усилвател с допълнителни възможности и функции, сега или в бъдеще време. Налични са два MDC слота, и те могат да приемат множество от модули, включително и модул с пропускане и превключване на HDMI с 4К видео, модул с допълнителни цифрови входове, модул с допълнителни аналогови и грамофонни входове, и модул с една от най-съвременните системи за безжично предаване на аудио с висока резолюция - BluOS системата, разработена от Bluesound. BluOS се свързва с вашата безжична мрежа и може да бъде контролирана от телефон, таблет или компютър, като управлява вашата музикална колекция и ви свързва с растящият списък от високо качествени интернет музикални услуги. 

Безпроблемно свързване. 

Можете да се свържете безжично и веднага с C 368 чрез блутут (Bluetooth®), което ви позволява да стриймвате музика от всяко устройство с блутут. Високо производителният кодек aptX® е поддържан напълно, за да можете да се насладите на на звук с истинско CD качество. Блутут функцията на усилвателя може да се използва и за прослушване на различни източници свързани с него посредством безжични (блутут) слушалки. Също е наличен контролен софтуеър, който позволява на вашия телефон или таблет да управляват всички функции на усилвателя. Добавянето на опционалният BluOS модул ви осигурява достъп до вашата локална мрежа безжично или чрез кабел и предлага стриймване на аудио с висока резолюция. Този модул също прави C 368 стриймър в една завършена система от BluOS устройства във всяка стая. Такива устройства са налични в най-различни форми, размери и функции за да се впишат във всяко помещение и да разширят вашата основна музикална система, създавайки топла атмосфера от звук в целия ви дом.   

Изтънчена мощност. 

В последните години, от NAD се отдръпват от вече морално остарелите линейни захранвания и крайни стъпала от клас AB които прахосват енергия, и вместо това са разработили представящи се много по-добре схеми, базирани на захранвания с превключване на режима и крайни стъпала от клас D. Въпреки че преди тази топология е била смятана за не дотам добра, напредничавите разработки и изследвания на NAD в областта са довели до създаването на едни от най-добре представящите се усилватели, въпреки "елементарния" принципен дизайн. Тези нови топологии са много линейни в широка честотна лента и осигуряват стабилна, непроменлива работа при всички натоварвания, като имат драматично подобрение в сравнение с предишни модели. Нещо повече - захранването е способно да доставя продължително 200 вата и над 600 вата моментно за да позволи възпроизвеждането на силно динамични музикални транзиенти. Може да работи с всички променливо-токови мрежи с волтаж между 100 и 240 волта и да осигурява чиста право-токова мощност за всички компоненти на C 368. Това високо ефективно захранване осигурява и близо перфектно регулиране на волтажа при различни работни условия и доставя солиден свободен от шум фундамент за качественото усилване на звука. 

Използвайки специално преработена версия на вече доказалата се Hypex UcD технология на усилване, C 368 има масивна мощ с почти неизмерими нива на изкривявания и шум в чуваемия честотен спектър. Всеки детайл на този усилвател е внимателно премислен и изработен за да се изцеди всяка капка производителност.  


Мнения (0)

Напиши мнение