1,499 лв. 1,424 лв.

Модел:
NAD C 568
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 132.91 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 135.34 лв.

Описание

Въпреки че често CD-тата са определяни като реликви от миналото, от NAD разбират каква гордост и радост чувства човек от собствената си колекция дискове. Без значение дали отваряте опаковката или се удивлявате на обложката на албума, процеса на купуване и отваряне на CD е едновременно интимен и свещен. С новият плеър C 568, вашите дискове най-после ще получат вниманието което заслужават. Този плеър ще просвири безпроблемно всеки аудио диск, без никакви прескачания и артефакти, било той току-що закупен, или записана от вас компилация от любима музика. Надграждайки успеха на  C 565BEE, C 568 разполага с всички опции от които имате нужда за лесно и радостно преживяване при слушане на компакт дискове.  Завършен с новото дистанционно на марката - NAD CD-8, този плеър доставя високо ниво на производителност, каквото заслужава вашата музикална колекция.

Модерен и рафиниран. 

C 568 взима великолепното представяне на оценения с 5 звезди C 565BEE и го повдига на следващото ниво. Всеки аспект на звуковите му възможности е подобрен и рафиниран, което прави този плеър идеалния компаньон на новия усилвател C 368 или на всяка имаща нужда от подобрение система. 

Освен новият смекчен външен вид, C 568 може да се похвали с обширно подобрение на  логиката на схемите и избора на компоненти след дългогодишното царуване на C 565BEE. Кумулативният ефект от тези промени е драматичен - сериозно подобрение в нискочестотният диапазон, но в пълен синхрон с темпото и тайминга - характеристиките, за които C 565BEE е толкова щедро възхваляван. Дълбочината и обема на сцената са също подобрени, запазвайки тембровата акуратност и ясната хармонична структура на предшественика си.

Характеристики и схематика. 

Да се правят собствени компилации на  CD-R и CD-RW става все популярно, и за разлика от по-стари CD плеъри C 568 просвирва с лекота тези дискове, дори и тези, които са записани с MP3 и WMA файлове. 

Дисплеят на устройството осигурява ясна и пълна информация на слушателя. Видими са номера на песента, както и минало или оставащо време. 

Всичко е за детайлът.  

В случая с NAD C 568 е било обърнато особено внимание на факта, че в наши дни все повече устройства имат цифрови входове. Коаксиалният изход е буфериран и изолиран чрез трансформатор от самият ЦАП, и изходното съпротивление е внимателно настроено на точно 75 ома за да се осигури перфектна съвместимост. Това внимание към детайла редуцира грешките от цифровото трептене (jitter) които могат да повлияят негативно на цифровият поток от данни.  Наличен е и оптичен изход (Toslink) за връзка с устройства разполагащи само с този вид свързване.

Плеърът идва с новото дистанционно NAD CD-8, което предлага пълен контрол на всички функции на устройството от удобството на вашето кресло за слушане. Освен това, дистанционното ви дава директен достъп до песните и до програмирането на плейлист, с възможност за добавяне на до 20 песни. 

24 битовия ЦАП с висока резолюция Wolfson WM8741 е избран заради неговата превъзходна линейност при ниски нива и възпроизвеждане на най-фини детайли. Към него е добавен високо-прецизен часовник на Crystek, който редуцира цифровите трептения (jitter) до безпрецедентни нива, което прави от C 568 страхотна платформа за добавяне към екзотичен хай-енд ЦАП.  Металните резистори и полипропиленовите кондензатори са използвани за да осигурят акуратно възпроизвеждане на целия честотен диапазон. 

Доставяйки едно невероятно изживяване, C 568 поставя нов стандарт в света на CD плеърите.


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение