2,490 лв. 2,365 лв.

Модел:
NAD C 510
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 220.73 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 221.35 лв.

Описание

C 510 Direct Digital™ предусилвател/ЦАП идва с обещание да преобърне представите ви за аудио компонентите. За десетилетия аудиофилите са организирали своите системи с отделни компоненти за източник, предусилвател и крайно стъпало, което "задвижва" озвучителните тела. Това е на път да се промени - в наши дни CD плеъра вече е заместен достойно от компютър или специално стрийминг устройство свързано към интернет и локална мрежа. Най-добрите устройства от този вид са способни да просвирват 24-битово аудио с висока резолюция, като тези файлове качество на оригиналния мастър са вече достъпни за закупуване. Благодарение на невероятното удобство и страхотно качество на звука при компютърното аудио, много любители на качествения звук вече напълно са заменили физическите носители с цифрови музикални файлове. Точно това е причината от NAD да разработят C 510.

Никакъв шум, никакви изкривявания. 

За разлика от всеки традиционен аналогов предусилвател, C 510 не продуцира шум и изкривявания които могат да попречат на детайлността и да ограничат представянето на много системи. Изпълнявайки всички предусилвателни функции като усилване и превключване на входове изцяло във цифров вид, C 510 скъсява пътя на сигнала и отваря вратите за нови възможности на системата. Без значение дали подавате сигнал към любимият си усилвател или към активни тонколони,  C 510 притежава нужният финес за да достави възможно най-доброто представяне. 

Добра свързаност. 

C 510 предлага свързаност за широк спектър от цифрови източници, включително и USB порт за директна връзка с компютър. USB портът работи в асинхронен режим, което означава че C 510 осигурява прецизният "часовник" за данните идващи по USB вместо често не дотам точния "часовник" на компютъра, освен това поддържа семплиращи честоти до 192kHz и 24-битова дълбочина. Налични са и 2 HDMI входа с директно пропускане на видео, които осигуряват сигурен криптиран път за аудио с висока резолюция и позволяват на C 510 да изпълнява ограничена роля на видео превключвател. Дву-каналният PCM аудио саундтрак, който е наличен във всяко видео съдържание се отделя, като целият сигнал остава недокоснат по пътя до вашият дисплей - няма съраунд декодиране. От NAD са добавили и 3 SPDIF входа - всички с възможност за приемане на сигнал 24/192 - в оптичен, коаксиален и AES/EBU формати. 


Мнения (0)

Напиши мнение