1,090 лв. 980 лв.

Модел:
NAD D3020
Марка:
NAD

5/5 (1 мнения) Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 96.37 лв.

12 x 96.37 лв.

Описание

Един от най-легендарните продукти на NAD и до днес - оригиналният стерео усилвател NAD 3020 - е представил на едно цяло поколение истинския звук с висока резолюция. Това се е случило през 70-те години на миналия век, и над милион човека са преоткрили своята музикална колекция поставяйки NAD 3020 между грамофона и тонколоните си. Мощният, но и непретенциозен 3020 е изумявал слушателите със своя обемен, топъл и детайлен звук. За да почетат тази легенда, от NAD представят D 3020, като излизането му на пазара съвпада с 40 годишнината на марката. Поемайки факлата, преди носена от предшественика му, D 3020 притежава всичко, което е направило 3020 велик, но и се възползва от всички иновативни съвременни технологии. Разполагайки с входове за цифрови и аналогови източници, D 3020 е невероятно адаптивен когато става въпрос за лесна интеграция в домашна аудио система. Благодарение на безжичната си блутут връзка, усилвателят може да приема музика от таблети, телефони и компютри. Доставяйки аудио представяне, което е едновременно просторно и потапящо, D 3020  прави така, че да чувате вашите любими песни с възможно най-доброто качество.   

3020 от 21-ви век с AptX BlueTooth

Да преосмислиш една икона - D 3020

Оригиналният 3020 е предоставил на една цяла генерация от любители на музика истински звук с високо качество. Израза "с висока вярност (high fidelity, hi-fi)" означава с висока вярност, или "вярно с оригинала". Този малък скъпоценен камък е успявал да засрами усилватели, струващи 10 пъти повече със своя голям, топъл и детайлен звук. 

Представяне от истинският свят  

От NAD са пренаписали правилата за създаване на усилватели, разработвайки 3020 за реалния свят - вместо да оставят последната дума на тестовото оборудване в лабораторията, от фирмата са тествали усилвателя с истински тонколони, слушайки истинска музика. Резултатът от тази система "от реалният свят" е един усилвател, който струва по-малко, но вади повече звук. 

В наши дни е по-вероятно източника да е по-скоро компютър, телефон или таблет, отколкото грамофон, но възможността да изберете озвучителни тела все още е един сериозен аргумент в полза на закупуването на усилвател на NAD. D 3020 блести с оригиналната концепция и отвежда този усилвател директно в 21-ви век, използвайки най-съвременните високо скоростни цифрови технологии.  

Свържете всичките си цифрови източници    

Налични са входове за вашия компютър, както и за други цифрови и аналогови източници. USB входът работи в асинхронен режим, за да подсигури възможно най-ниските нива на времеви грешки (jitter) от известните със своята нестабилност компютърни аудио изходи, и поддържа файлове със студийна резолюция - до 24 bit/96 kHz. Коаксиланият и оптичният вход позволяват свързването на много най-различни цифрови източници - от CD и DVD/BluRay плеъри до цифрови телевизионни/сателитни приемници, мултимедийни плеъри и други. Налични са и аналогови входове, за източници като iPod или други не-цифрови аудио компоненти, например радио тунер. 

Със своята блутут свързаност, D 3020 може да стриймва музика от телефони, таблети и компютри безжично, и дори поддържа кодека с най високо качество - aptX, който става все по-популярен заради превъзходното си качество на звука, и по ниската консумация на енергия в сравнение с безжичната мрежова свързаност. 

Истинска мощност.   

Изходната мощност от 30 вата на канал може да ви звучи като малка, но както при всички усилватели на NAD това може да бъде много подвеждащо, защото един правилно разработен 30-ватов усилвател често може да звучи много по-добре от един 100-ватов усилвател без марка. Още по-важно е да се отбележи, че D 3020 може да осигури задоволителни нива на слушане на всяка истинска тонколона без да добавя шум или хармонични изкривявания. Неговият високо ефективен дизайн губи по-малко енергия, което води до студена работа и по-дълъг живот. Консумацията на енергия в режим на готовност е по-малка от 0,5 вата. 

D 3020 идва с дистанционно управление за удобство, и се чувства като у дома си на бюро, на шкаф или скрин. Но всъщност заслужава да бъде поставен на пиедестал заради невероятното си представяне и достъпната си цена!

2 x 30W @ ≤0.005% THD, >100W динамична мощност @ 4 Ohms    

aptX Bluetooth   

Поддръжка на резолюции до 24/192 (през цифровите входове), и до 24/96 (през USB вход)     

Оптичен и коаксиален цифрови входове, аналогови входове  

Изход за субуфър   

Настройка на еквалйзер за ниските честоти  

Отделен слушалков усилвател   

Дистанционно   

Сподели

Мнения (1)

Напиши мнение