1,560 лв. 1,482 лв.

Модел:
Naim Mu-so Qb
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 145.73 лв.

12 x 145.73 лв.

Описание

Mu-so Qb е новата компактна безжична музикална система, разработена от инжинерите стоящи зад печелилият много награди Mu-so. Контролирано от мощен аудио процесор, Mu-so Qb оживява със специално разработените в английските лаборатории на Naim характеристики. Това е едно малко чудо в аудио дизайна. От контурите на обемите на бас говорителите, изработени от напълнен със стъкло полимер за да подпомогнат пресъздаването на впечатляващи ниски честоти - всеки милиметър е бил максимално оползотворен. Лесен за употреба и свързване, Mu-so Qb доставя зашеметяващите 300 вата мощност, която репродуцира музиката със звук, който надхвърля обема. 

Напредничавите, но и лесни за използване технологии на свързване включват Airplay, Bluetooth®/aptX®, Spotify Connect®, TIDAL, UPnP™ (достъп до записаната ви в локалната мрежа музика), интернет радио станции, USB, аналогови и цифрови входове и контрол посредством апликации за Apple iOS и Android.

Mu-so Qb и Mu-so  също могат да бъдат комбинирани с другите стриймващи продукти на Naim за ултимативно преживяване във всяка стая. Просто синхронизирайте устройствата за да просвирват една и съща песен в до пет стаи. 

Можете да добавите и решетки (грилове) в три различни цвята, за да бъдат в тон с пространството в което Mu-so Qb ще бъде използвано. Можете да избирате от синьо (Deep Blue), червено (Vibrant Red) и оранжево (Burnt Orange). (Гриловете се продават отделно на цена от 120 лева, продуктът идва с черен грил). 

Носител на наградата на EISA Award for Best Compact Audio System 2016-2017. Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение