Naim Mu-so 2nd Generation

2,929 лв.

Модел:
Naim Mu-so 2nd Generation
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 288.02 лв. на месец

Описание

Превъзходство, направено още по-добре

Представяме ви второ поколение Mu-so 

Една премиум безжична тонколона, която вашата музика заслужава

Mu-so 2nd Gen е наследника на многократно награждаваната безжична аудио система Mu-so, като е била разработена наново за водещо в класа си представяне, функционалност и използваемост от експертите на Naim в Салисбъри, Англия.

Комбинация от 45 годишния опит на марката в хай-фай електрониката, най-новите безжични стрийминг технологии и премиум качество на дизайна – това е завършена система от един компонент, който вашата музика заслужава.  От стрийминг с висока 32-битова резолюция през многозонова работа до звук от телевизора чрез HDMI – никога не сте чували всичко толкова добре от една система всичко-в-едно. 

Всичко е променено

Стрийминг платформата на Naim

В сърцето на Mu-so 2nd Gen е новата стрийминг платформа на Naim, разработвана от повече от 3 години от екип от 25 инжинера за да предложи възможно най-доброто, без значение дали слушате собствената си колекция от цифрова музика, интернет радио или музикални стрийминг услуги като TIDAL и Spotify. Тези търсени иновации могат да бъдат намерени във всички стрийминг продукти на Naim, като устройствата от серията Unity, и във всички стрийминг плеъри, включително и при флагмана ND 555.

Цифрово сигнално процесиране (DSP) – сърцето на системата

Изцяло новият многоядрен цифрово сигнален процесор (DSP) е с много по-голяма производителност, и осигурява 2000 милиона инструкции в секунда – за сравнение, процесорът в предното поколение Mu-so е бил с 150 милиона инструкции в секунда. А също можете и да чуете повече от вашата музика. 

От Naim са създали и изцяло нов лимитиращ алгоритъм, който държи под контрол движението на всеки високоговорител в Mu-so 2nd Gen при работа на високи нива. Новият лимитер, по презумция, се активира само при екстремни нива на звука, като помага да се запази яснотата на музиката и да повиши дългосрочната надежност на продукта.

Подобрени възможности   

Mu-so 2nd Gen е натъпкан с променящи стандарта качество на звука, възможности и подобрения на функционалността. Насладете се на вашата музика, по какъвто и да искате начин.

Оптимизирани високоговорители

450-те вата музикална мощност на Mu-so 2nd Gen са сдвоени с подобрени и много оптимизирани високоговорители – един ко-проект на отделите за разработки и иновации на Naim и Focal.

Focal е марка, която произвежда акустични продукти от най-високо качество от 1979 година, и опита на марката е отнесъл производството на високопроизводителни високоговорители на високи нива. 

Открийте новото интуитивно управление

Новият интерфейс разполага с 15 чувствителни на докосване бутона и гордо колело за усилване с подсветка и сензор за близост, който включва дисплея когато се приближите към устройството. 

95% направено наново

Премуим алуминиево шаси, в нов полиран сив завършек

Може да изглежда подобно от вън, но повечето компоненти вътре в Mu-so 2nd Gen са били подобрени. 

Дизайнът на шасито е бил преработен за да се създаде с  13% повече вътрешно пространство, което позволява по-голям и по-добър бас.  Преработени са и вътрешното укрепване на шасито и формоването на радиаторите за да се подобри здравината, което води до по добро подтискане и контрол над вибрациите.  

Отличителните пера на радиаторите сега са по-компактни, но все още ултра-ефективни, и продължават да използват патентованата технология на Naim, която дискретно интегрира WiFi антената в тях. 

Подобрен контрол чрез приложение

Новото приложение на Naim ви позволява да търсите по артист, жанр, албум и други, като резултатите са пълни с обложка и допълнителна информация.

Контролирайте усилването, настройката на подсветката, режими за помещения и създавайте плейлисти.

Многозонова работа – лесна с Smart интеграция

Mu-so 2nd Gen работи брилянтно самостоятелно, но също така и като част от многозонова аудио музикална система. Има три лесни начина да изградите такава:

1. Комбинирайте го с други мрежови продукти на Naim (включително Mu-So и Mu-So Qb от първо поколение) с помощта на приложението на Naim

2. Можете да го сдвоите с други AirPlay-2 съвместими устройства чрез приложението Apple Home

3. Можете да го сдвоите с други Chromecast устройства посредством приложението Google Home

Персонализация   

Решетките за Mu-so 2nd Gen също са с подобрен стил. Стандартната черна решетка може да бъде лесно сменена с някои от новите три цвята – маслина, теракота и паун (Olive, Terracotta,Peacock) – за да бъде в тон с вашия вкус и декор.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение