Naim Mu-so for Bentley Special Edition

3,909 лв. 3,709 лв.

Модел:
Naim Mu-so for Bentley Special Edition
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 346.17 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 347.14 лв.

Описание

Naim Mu-so for Bentley Special Edition

Една изключителна безжична тонколона, отбелязваща едно истинско партньорство

Mu-so for Bentley Special е с уникален дизайн, базиран на многократно награждаваното Mu-So 2nd Generation – безжична система, предлагаща автентично аудио преживяване, примесено с последните музикални стрийминг технологии, изискано качество на изработка, превъзходна лекота на употреба и дори възможност да подобри неимоверно звука на вашия телевизор. Тази версия е ексклузивно завършена с елементи в дизайн от Bentley, включващи завършек от лакирано дърво, медни акценти, меко осветена основа, специално изработена предпазна решетка за високоговорителите и легендарното диамантено лого обгръщащо осветения контролен панел.

Класически дизайн

Новото Mu-so for Bentley Special Edition е първата безжична тонколона на Naim с елементи от дърво. Изработен от Ayous, много издържливо и твърдо африканско дърво, горния панел на кутията е експертно оцветено, и след това многократно лакирано за да се създаде уникално тъмната и драматична патина. Другите отличителни характеристики на външния вид включват новото медно покритие чудесните анодизирани алуиниеви радиатори, ексклузивната опушена основа, решетката с медни елементи и отличителния дизайн на решетката на Bentley, обгръщащ тактилния контролер за управление на горния панел, който светва когато го докоснете.

Подобрени възможности

Mu-so for Bentley Special Edition разполага с уникалната платформа за музикален стрийминг на Naim, доставяща несравнимо представяне, което прераства от безжични озвучителни тела до системи от референтни нива. Стриймвайте от плеада от музикални услуги, включително Spotify, TIDAL, Qobuz, Apple Music и други, или директно от вашите устройства чрез Bluetooth, Apple AirPlay или Chromecast. Системата има и UPnP поддръжка за ултра-висока резолюция (до 32bit/384kHz) за да можете да се насладите на собствената си колекция от файлове с високо качество, а освен всичко, Mu-so е готово за Roon. HDMI ARC входът ви улеснява да подобрите значително звука на вашите любими телевизионни програми, филми и игри.

Оптимизирани високоговорители

Mu-so for Bentley Special Edition приютява 450 вата музикална мощност – едновременно сериозни мускули и изтънченост за да достави невероятно представяне от своята система от високоговорители – умен дизайн, който межете да откриете зад изтъканата акустично прозрачна решетка. Съвместно разработени от Naim и Focal, тези високоговорители са подобрени с патентованите експертни технологии на Focal. Атастациите от многобройни награди означават, че никога не сте чували толкова добър звук от само една кутия.

Открийте новият Volcano контролер

Новият интуитивен интерфесй Volcano разполага с 15 чувствителни на допир и голямо, осветено колело за усилване със сензор за близост, който реагира когато се приближите и осветява цялото управление. 

Лесна многозонова работа с умна интеграция

Мощното Mu-so for Bentley Special Edition звучи превъзходно и само, но може да бъде и част от многозонова система, интегрирана из целия ви дом – групирайте с други плеъри и системи на Naim с докосването на един бутон, както и с всяка AirPlay 2 тонколона или Chromacast устройство. Намирайте и контролирайте вашата музика чрез приложението на Naim, тактилния осветен контролер на устройството или с идващото в комплекта дистанционно. Можете да контролирате тонколоната и с помощта на гласовите асистенти Google Assistant и Apple Siri. Разполагате дори и със специална компенсация според вашето помещение, правейки така, че вашето Mu-so for Bentley Special Edition ще звучи и ще ви забавлява по възможно най-добрия начин където и да го поставите.

Подобрено приложение

Подобреното приложение Naim ви позволява да дърсите по артист, жанр, албум и други, като ви показва обложки и разширена информация за любимата ви музика. Контролирайте нивото на звука, настройки на осветлението, режими на звука и създавайте плейлисти. 

Спецификации:

• Цифрови аудио входове:

- Оптичен S/PDIF до 96kHz

- USB: USB2 (Type A конектор)

- Аналогови аудио входове: 3.5 мм 

- HDMI: ARC със CEC

- Стрийминг: Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio, Qobuz

• Свързаност

- Дистанционно управление: инфрачервено (RC5)

- Мрежа: Ethernet (10/100Mbps), Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), BLE v4.2

- Многозонова работа: синхронизирайте до 5 стрийминг продукта на Naim и ги контролирайте чрез приложението Naim App.

• Аудио формати:

- WAV, FLAC и AIFF – до 24bit/384kHz

- ALAC (Apple Lossless) – до 24bit/384kHz

- MP3 – до 48kHz, 320kbit (16 bit)

- AAC – до 48kHz, 320kbit (16bit)

- OGG и WMA – до 48kHz (16bit)

- DSD- 64 и 128Fs,

- Bluetooth - SBC, AAC

*поддържа се просвирване без паузи на всички формати

• Изходна мощност на усилвателя: 450W – (6 x 75W)

• Високоговорители: стерео, 3-лентов дизайн; оптимизирана с DSP акустична система с бас рефлекс

Размери (ВxШxД): 122mm x 628 mm x 264 мм


Мнения (0)

Напиши мнение