4,999 лв.

Модел:
Optoma UHD65
Марка:
Optoma

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 491.57 лв.

12 x 491.57 лв.

Описание

Разработен специално за домашно кино, UHD65 предлага незабравимо 4K качество на изображението в комфорта на вашия дом. Възползвайки се от своята 4K резолюция, този проектор кара филмите да оживяват с побиващи тръпки детайлност, цвят и контраст, отвеждайки домашното кино забавление на едно ново ниво. 

Изпълнен в всички последни технологии и възможности, стилният UHD65 разполага с HDR съвместимост, поддръжка на HDCP 2.2 и усъвършенствана технология PureMotion за интерполация на кадрите, която елиминира замазването при движение. Цветното RGB колело осигурява акуратни и истински цветове Rec.709 - перфектни за доставянето на истинско кино преживяване у дома. 

4K UHD резолюция    

Със своите повече от 8 милиона пиксела, Ultra HD 4K резолюцията дава 4 пъти повече детайлност от Full HD, за да ви достави по-остра и жива картина и по-богати цветове. Също така ви позволява да гледате от по-близко за да се насладите на още по-потапящо преживяване.   

Съвместимост с HDR    

Способни да приемат и показват HDR съдържание, всички съвместими с технологията проектори на Optoma ви позволяват да виждате много повече детайлност и текстури. Обектите на екрана изглеждат много по-солидни и истински, а допълнителната детайлност създава много по-голямо усещане за дълбочина. Точно сякаш гледате през прозореца си!   

Конвертиране на SDR към HDR    

Дайте втори шанс за живот на вашето SDR съдържание с конвертирането към HDR. Тази уникална възможност ви предоставя възможността да се насладите на почти HDR съдържание от всеки стандартен източник, като осигурява подобрени контраст, детайлност и цветове.    

SDR to HDR conversion

Невероятни цветове    

Гледайте вашите филми, телевизионни програми и се наслаждавайте на вашите игри с невероятни цветове във всяка обстановка. Проекторите на Optoma ви осигуряват надеждна работа, подходяща за всяко съдържание и интерирор. Проекторите на марката осигуряват възпроизвеждане на цветната гама Rec.709, интернационалния HDTV стандарт, за да гарантират акуратна репродукция на кино цветовете, точно както е пожелал режисьора. 

Лещи с вертикално изместване    

Инсталацията е улеснена с възможността за вертикално движение на лещите, което осигурява широк диапазон от възможности за поставяне на проектора. Това го прави лесен за поставяне на удобно място във вашия дом и позволява по-голям избор на големина на екрана.    

UltraDetail

Тази технология прави така, че цялата информация, която се съдържа в изображението да бъде вярно визуализирана на екрана, което допринася за невероятната, кристално чиста картина.     

Система за цветно менажиране  (Colour Management System (CMS))

Насладете се на живи цветове, които се вписват чудесно във вашата обстановка. Тази уникална възможност на проектори ви осигурява гъвкавостта да направите фина настройка на стандарта Rec.709 за оптимална прецизност.    

USB захранване    

Използвайте USB портът за да захраните HDMI донгъл, например Google Chromecast.    

MHL

Превърнете вашият проектор в "умен" дисплей като го свържете с телефон или таблет с един едиунствен кабел за да играете игри, да стриймвате видео и да споделяте снимки на големия екран.   

24 кадъра

Повечето филми са снимани с 24 кадъра в секунда. За да запазят чистотата на оригиналната картина, проекторите на Optoma могат да приемат сигнал от източника си на 24 кадъра за да предадат филмите по начина, по който те са били снимани.  

ISF режими   

Тази функция ви позволява да запазите вашите калибрирани настройки за дневен и нощен режим на работа за възможно най-доброто преживяване при гледане.   Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение