799 лв.

Модел:
PSB Alpha AM3
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 74.57 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 75.94 лв.

Описание

Вземете повече от вашето аудио с легендарния звук на PSB.

AM3 е компактна домашна аудио система, която практически може да се свърже с всяко устройство, жично или безжично, и да достави с гордост стерео звук от всяко ваше забавление – от винилови плочи до музикални стрийминг услуги. Конструирани с премиум компоненти и разработени от акустици с десетилетен опит и много награди, активните озвучителни тела AM3 достававят пълнокръвен звук с нула изкривявания благодарение на техните 4 инчови ниско/средночестотни и ¾ инчови високочестотни  алуминиеви високоговорители охлаждани с ферофлуид за кристално ясни високи честоти. Благодарение на вградения грамофонен предусилвател можете да свържете грамофон без използването на допълнителни компоненти или кабели. Стриймването на музика от всяко приложение или устройство се осъществява чрез висококачествен aptX Bluetooth приемник на Qualcomm.

За серията Alpha

За първи път разработени и произведени в малък град в Канада през далечната 1991 година, сериите Alpha са започнати с простата идея да бъдат създадени достъпни озвучителни тела, фокусирани основно върху качеството на звука. Със страст и отдаденост, в преследване на натурално звучащи тонколони, използвайки почти 50-годишен опит в изследвания, провеждани в Канадски национален изследователски съвет, Alpha тонколоните са едни от най-иконичните озвучителни тела в света, и днес са референтен еталон за хай-фай тонколони от бюджетен клас.

Гъвкав дизайн

AM3 са лесни за настройка и употреба – просто ги сдвоете и слушайте музика. Без значение дали ще стриймвате музика от мобилното си устройство, ще ги свържете с телевизор или компютър, или ще слушате от грамофон, AM3 ще ви доставят натурален и детайлен звук с прецизност и без изкривявания. Изпълнени с изненадващи ниски честоти за размера си, AM3 изполват специален 4 инчов ниско/средночестотен високоговорител, който се захранва от 35 ватов усилвател. Търсите още по-дълбок бас? Добавете събуфер по избор и се пригответе да изпълните помещението с дори още по-впечатляващ звук.

Напаснати компоненти, недостижимо представяне 

Използвайки предимството на знанията и възможностите на сестринската марка NAD в производството на усилватели, дизайнерите на PSB са разполагали със свободата да разработят озвучителни тела за познат усилвател. Добавяйки мощта на DSP процесирането, изведнъж честотния отклик, нискочестотното достигане и тоталното изходно налягане са оптимизирани до забележителни нива на производителност. Съвсем малко активни тонколони разполагат с интелектуални ресурси от такава величина – Alpha AM3 определено ще се откроят в тълпата.

Семпли и компактни

Тонколоните разполагат с акустично прозрачни премахващи се магнитни решетки, избор от завършек в черен или бял мат – AM3 предлагат един вечен дизайн, който ще се впише във всеки интериор. Компактния размер на озвучителните тела AM3 ги прави перфектни за вашето бюро в офиса, за поставяне върху лавица във всекидневната или спалнята.

Спецификации:

¾” (19 мм) високочестен високоговорител с алуминиев купол, ферофлуидно охлаждане  и неодимов магнит 

4” (100 мм) ниско/средночестотен високоговорител с гумена гофра 

Qualcomm aptX™ Bluetooth

Вграден високопроизводителен 35 ватов усилвател от клас D 

Дизайн: бас-рефлекс

Акустично проектирана кутия с настроен изходен порт за нисък бас

Задно разположени контрол на усилването, изход за събуфър и AUX вход

Грамофонен RCA вход с терминал за заземяване

Акустично прозрачни премахващи се магнитни решетки

Предлагат с в черен мат и бял мат

Цена за комплект.


Мнения (0)

Напиши мнение