1,199 лв.

Модел:
PSB Alpha AM5
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 111.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 113.96 лв.

Описание

Богат и мощен звук за грамофонни плочи, онлайн стрийминг и много други. 

Alpha AM5 е мощна активна стерео ситема, която ще революционализира вашето традиционно аудио забавление. Разполагайки с акустични технологии, взаимствани от най-иконичните озвучителни тела на PSB, АМ5 използват специално разработени високоговорители – ¾ инчов алуминиев високочестотен с ферофлуидно охлаждане и 5 ¼ ниско/средночестотен, които заедно доставят богат и детайлен пълнокръвен звук. Можете да слушате любимите си грамофонни плочи благодарение на вградения грамофонен предусилвател, да стриймвате музика и плейлисти с висококачествения Qualcomm aptX Bluetooth. Това е легендарният звук на PSB – за всичко, което слушате и на което се наслаждавате.

За серията Alpha

За първи път разработени и произведени в малък град в Канада през далечната 1991 година, сериите Alpha са започнати с простата идея да бъдат създадени достъпни озвучителни тела, фокусирани основно върху качеството на звука. Със страст и отдаденост, в преследване на натурално звучащи тонколони, използвайки почти 50-годишен опит в изследвания, провеждани в Канадски национален изследователски съвет, Alpha тонколоните са едни от най-иконичните озвучителни тела в света, и днес са референтен еталон за хай-фай тонколони от бюджетен клас.

Гъвкав дизайн

Точно както по-малките си събратя - AM3, AM5 също са лесни за настройка и употреба. Няма усилвател за свързване или приложения за сваляне. Стриймването на вашата любима музика от вашите устройства е лесно благодарение на aptX Bluetooth – просто ги сдвоете и слушайте. Насладете се на аудио от вашия компютър и телевизор за ясен и натурален звук. AM5 дори разполагат с няколко режима на звук, позволявайки ви да подчертаете диалог, звукова сцена и други по ваш избор. Любителите на виниловите плочи ще се зарадват на грамофонния вход. По желание можете да използвате изхода за събуфър за добавяне на ниски честоти към системата за още по-дълбок бас.

Напаснати компоненти, недостижимо представяне 

Използвайки предимството на знанията и възможностите на сестринската марка NAD в производството на усилватели, дизайнерите на PSB са разполагали със свободата да разработят озвучителни тела за познат усилвател. Добавяйки мощта на DSP процесирането, изведнъж честотния отклик, нискочестотното достигане и тоталното изходно налягане са оптимизирани до забележителни нива на производителност. Съвсем малко активни тонколони разполагат с интелектуални ресурси от такава величина – Alpha AM5 определено ще се откроят в тълпата. Световно известна и призната компания за усилватели и компания за легентарни озвучителни тела – тези тонколони са истински напаснати в акустичния рай.

Семпли, с вечен дизайн

Тонколоните разполагат с акустично прозрачни премахващи се магнитни решетки, избор от завършек в черен или бял мат – AM5 предлагат един вечен дизайн, който ще се впише във всеки интериор. Елегантния дизайн на озвучителните тела AM5 им позволява многобройни опции за поставяне- на вашето бюро в офиса, върху лавица във всекидневната или спалнята, или дори на стойки.

Спецификации:

5 ½ инча (133 мм) ниско/средночестотен високоговорител от черен метален полипропилен 

¾ инча (19 мм) високочестотен високоговорител от алуминий, с ферофлуидно охлаждане и преден вълновод  

Дизайн: бас-рефлекс 

Вграден високопроизводителен 50 ватов усилвател от клас D

Акустично проектирана кутия с настроен изходен порт за ниски честоти

Задно разположени контрол на усилването, изход за събуфър и AUX вход

Грамофонен RCA вход

Qualcomm aptX™ Bluetooth

Акустично прозрачни премахващи се магнитни решетки

Предлагат се в черен мат и бял мат

Цена за комплект.


Мнения (0)

Напиши мнение