999 лв.

Модел:
PSB Alpha S8
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 93.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 94.95 лв.

Описание

Сериозен бас. Компактна цена.  

PSB редефинират концепцията за висока производителност и добро съотношение качество/цена с тяхната серия Alpha, и събуфъра Alpha S8 продължава традицията в така важния нискочестотен регион. Новия Alpha S8 предлага по-компактен размер на една достъпна цена, но доставяйки много за музиката и домашното кино, където се изисква сериозен бас. Alpha S8 посреща предизвикателствата използвайки 8-инчов нискочестотен високоговорител от полипропилен с голям ход (за бърз отклик), монтиран в специално настроена кутия с бас-рефлексен дизайн.

Достъпно превъзходство с аудиофилско наследство

От PSB произвеждат великолепно приемани от критиката озвучителни тела за повече от 45 години, и са специално известни с това, че продуцират тонколони с превъзходни характеристики за цената си. Alpha S8 ще ви изуми добавайки реализъм както във филмите, така и в музиката в комбинация с озвучителните тела на PSB или всички други високопроизводителни тонколони. 

Съвременни технологии в високоговорителите и усилвателната част

Alpha S8 използва специализиран 8 инчов високоговорител с голям ход и ефективна кутия с бас-рефлекс за да възпроизвежда забележителен бас.  Вграденият високоефективен цифров усилвател доставя 210 вата динамична мощност за безпроблемно доставяне на дълбоки бас пикове и музикална акуратност. И за да отведат системата с няколко крачки напред, инжинерния екип на PSB са използвали DSP процесиране за да максимизират всички аспекти на представянето на този събуфър за да възпроизвежда възможно най-равния честотен отклик.

Компактна кутия, която ще се събере навсякъде

Кутията с задно разположен бас-рефлексен порт е с ултра-компактни размери и може да бъде поставена навсякъде в помещението. На задният панел са поставени контроли за усилване, честота на кросоувър, превключвател на фаза, вход по ниско ниво, превключвател включено/автоматично/изключено, позлатени RCA конектори, USB захранване за безжичния аксесоар RT100, а идващите в комплекта гумени крака и шпайкове позволяват поставянето на баса на всякакви повърхности.

Дизайн със специално настроен заден бас рефлексен порт 

Цифров усилвател с 150 вата продължителна мощност

Компактна кутия с висока производителност

Високоговорителя е с полипропиленов конус и гумена гофра

Размери (ШхВхД): 292 x 318 x 387 мм

Разработен и настроен от Пол Бартън


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение