1,490 лв. 1,415 лв.

Модел:
PSB Imagine Mini
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 139.14 лв.

12 x 139.14 лв.

Описание

Запознайте се с най-новите и най-малки членове на ултра-стилната серия Imagine. Измамно малките Imagine Mini правят голям звук! Със своята висока производителност и компактен размер, този модел е гъвкав и подходящ за всякакви приложения, точно колкото и "сладък". 

Тези Imagine Mini-та имат мощ!

Тези озвучителни тела възпроизвеждат голяма звукова сцена и впечатляващ бас - верен на философията с която са известни PSB. Техните инженери са определили срязващата честота много ниско, имайки в предвид размера на ниско/средночестотния високоговорител за да осигурят един и същи звук, без значение къде и как е поставена тонколоната. Mini са с дву-лентов дизайн, изпълнен с 4-инчов ниско/средночестотен високоговорител, 1-инчов титаниев високочестотен драйвер с ферофлуид и заден бас рефлекс. Резултатът е стряскащо голям и доминиращ звук с фин детайл и емоция.

Събират се навсякъде. 

С размери от 14,6 х 23,5 х 21 см (Ш х В х Д), тези тонколони се интегрират добре като част от мулти-канална или домашно-кино система, както и като практична система за поставяне на бюро. Но не остават способни само дотук - чистия и детайлен бас ги прави идеални и за основна система за публични пространства. И са перфектно изглеждащи във всеки съвременен интериор. 

Цена за чифт.

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение