1,599 лв. 1,440 лв.

Модел:
Polk Audio TL1600
Марка:
Polk Audio

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 141.60 лв.

12 x 141.60 лв.

Описание

Висока производителност, компактен размер, изненадваща цена.

Сега професионалният съраунд звук е лесен за постигане и по-достъпен от всякога. TL1600 е завършена система за домашно кино, с 4 сателитни озвучителни тела TL1, център TL1 и активен субъфър TL1600. Този комплект е всичко което ви трябва за вашата система за домашно кино, и е изпълнен с 30-годишното ноу-хау на Polk Audio в правенето на тонколони. 

Характеристики на комплекта TL1600:

Високочестотен високоговорител с копринен купол, доставящ класическо, чисто и детайлно представяне, с перфектна сцена и меки високи честоти, които никога няма да ви уморят.    

Нестандартно настроеният задно разположен бас порт подпомага кутията с гладко и спокойно репродуциране на ниските честоти, контролирайки въздушната струя за най-добри резултати и за перфектно сливане на сателитите със субуфъра - характеристики, които не очаквате от озвучително тяло, което се събира в дланта ви!   

Супер-малък мид-бас високоговорител с голям ход, настроен с патентованата от Polk Audio технология Dynamic Balance®, доставя удивително плавно линейно представяне, превъзходни прозрачност и детайл, както и изненадващата способност да свири много, много силно за толкова малка тонколона. 

Технологията Time Lens® изравнява акустичните центрове на туитъра и мид-бас високоговорителя за страхотна сцена, докато акустичните "лещи" инкорпорирани в грила омекотяват високите честоти.    

Уникалният извит дизайн използва не-паралелни повърхности за да заздрави акустично инертната кутия и да предложи минимално оцветяване от вътрешни резонанси.   

Поради структурата Extended Linear Motion, движещите се части на високоговорителите използвани в серията Blackstone® TL могат да стигат по-далеч с по-голяма лекота в по-малко пространство отколкото във всеки друг високоговорител в кутия с този размер, постигайки динамика, яснота и сила която бихте очаквали от много по-големи озвучителни тела.

Патентованата от Polk Audio технология Dynamic Balance позволява на инженерите да елиминират изкривяванията и резонансите, за да можете да слушате чист звук.  

Лъскава "Blackstone" боя, трайна, с издържливост на автомобилна боя, пасваща с най-стилните телевизори и мебели достъпни днес.   

Компактни означава че можете да поставите озвучителните тела от серията Blackstone TL навсякъде: на шкафове, полици, на стената или на стойки. Вградените слотове, които пасват на почти всички видове стойки ви дават многобройни варианти за монтаж.   

Позлатени, професионални терминали за кабел за сигурно свързване.   


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение