1,999 лв.

Модел:
Pro-Ject 1Xpression Classic S-Shape
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 189.99 лв.

Описание

Ръчен грамофон с 8,6-инчово рамо със S-образна форма   

Класически грамофон с превъзходно рамо, достигащ магически нива на представяне!

1Xpression Classic S-Shape е 6-то поколение на хай-фай класиката Pro-Ject 1. които е бил представен за първи път през 1991 година. Нито една друга концепция за entry-level грамофон не е по-аудиофилска от него. Новият дизайн на карданното окачване използва демпваща резонансите противотежест, която позволява на всяка доза да се представи по възможно най-добрия начин. Ремъчното задвижване работи с ефективно декуплиран безшумен променливотоков двигател, ултра-прецизен променливотоков генератор, захранван честотно от прав ток (като Speed Box) за ултимативна стабилност на скоростта. Комплексната конструкция на плотера не може да бъде намерена в никой друг грамофон в този ценови клас и е подобен на грамофоните от серията Xtension. Използвани са съвременни термопластични еластомери (TPE) в сандвичова конструкция с алуминиеви сплави за оптимизиране на анти-резонансните качества. Лагеруващата ос на плотера е изработена от хромирана благородна стомана с нисък толеранс, и лежи върху тефлоново дъно в лагер с бронзови съчми. Шасито на грамофона е от MDF с ниско ниво на резонанс, и е ефективно декуплирано от вибрациите, предавани от повърхността на която е поставен със специални абсорбиращи крака, които също използват TPE технология. 

Висококачественото алуминиево рамо със S-образна форма убеждава с хармоничен, музикален и въздействащ звук. Рамото позволява лесна смяна на дозата, заради своята конструкция за смяна на държачи. За всекидневна употреба можете да използвате MM система, а за чисто слушателско удоволствие можете да смените дозата с MC.

Характеристики:    

Ремъчно задвижване със синхронен двигател

Лагеруването на плотера се осъществява с ос от благородна стомана, поставена в бронзов лагер с тефлонов под   

Тежък алуминиев плотер със сандвичова конструкция, използваща TPE технология за превъзходно абсорбиране на вибрациите и филцов мат   

8,6-инчово алуминиево рамо със S-образна форма   

Интереконектен кабел с позлатени накрайници     

Специални крака за ефективно декуплиране, значително намаляващи риска от акустична обратна връзка 

В комплектът е включен капак 

В цената не е включена доза.

Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение