3,199 лв.

Модел:
Pro-Ject 2Xperience SB S-Shape
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 314.57 лв.

12 x 314.57 лв.

Описание

Превъзходно представяне от компактен и луксозен грамофон!   

2Xperience SB S-Shape е базиран на концепцията с ремъчно задвижване 2Xperience, която инкорпорира повече от 25-годишен опит в правенето на грамофони. Добавянето на прецизен контрол на двигателя с електронно превключване на оборотите и хай-енд 9-ичово алуминиево рамо с S-образна форма означава, че качеството при просвирване е значително подобрено. Тежкото шаси е изработено от MDF, като са използвани анти-резонансни техники. Виниловият слой върху плотера играе ролята на перфектния мат. Клампата за плочи, която се завива, е прецизно изрязана с диамантено острие и е олекотена, за да елиминира нежеланите вибрации на плочата и нискочестотната енергия, която се предава от лагера на плотера. Аудио представянето на крайния продукт се възползва от освободения от резонанси плотер, като се избягва "звънящия" ефект на повечето метални и стъклени плотери. В комплекта е включен и пластмасов капак. 

Алуминиевото S-образно рамо е от най-високо качество, и убеждава със своя хармоничен, музикален и привлекателен звук. Заради лесно откачащият си държач, смяната на дози е просто детска игра. За всекидневно слушане можете да използвате MM система, а за удоволствие от слушането на най-високо ниво можете да поставите MC доза.  

• Електронен контрол на скоростта с превключване между 33/45 оборота, който изпълнява ролята на “Speed Box” за ултимативна стабилност на скоростта     

• Прецизно балансиран плотер със сандвичова конструкция с последен слой от винил, играещ ролята на мат     

• Клампа за плочи, завинтваща се към вала на плотера     

• Шаси изработено от MDF   

• 9-инчово алуминиево рамо със S-образна форма и аудиофилско качество  

• Обърнат кардан на рамото с ABEC 7 качество   

• В комплекта е включен капак 

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение