3,199 лв.

Модел:
Pro-Ject 6 Perspex SB
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 298.57 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 304.05 лв.

Описание

6 Perspex SB: ултимативният грамофон със суб-шаси на 21 век.

Прозрачният акрилен фундамент е поставен на три алуминиеви конусовидни крака, демпнати с TPE и с възможност за настройка на височината, и носи двигателя и суб-шасито. Суб-шасито е изработено от материала на DuPont™ - Corian®, и лежи на три магнитни полета. Магнитната система за окачване елиминира паразитните шумове, които обикновено се причиняват от конвенционалните механизми с пружини. Наличният в комплекта нивел позволява лесна настройка на суб-шасито. Съвсем тихият променливо-токов двигател задвижва плотера по външния му ръб с ремък, и включва право-токово управление на оборотите, което осигурява перфектна стабилност на скоростта и електронно превключване на оборотите. 

Оптимизираният, анти-резонансен плотер е сандвичова конструкция, която използва фин баланс между дървесни влакна със средна плътност и дебел 4 мм. слой от винил, а отгоре метална тежест (клампа) на винт. Върти се на обърнат лагер с вал от неръждаема стомана, носен от керамични съчми. Държача на дозата и хай-енд рамото 9cc Evolution са формирани от едно парче карбон. Коничното сечение на рамото избягва отраженията от стоящи вълни. Носещият шарнир на рамото включва четири закалени неръждаеми накрайника в съчми със спецификация ABEC 7. Противотежестите в комплекта са подходящи за дози тежащи между 5 - 7,5 гр. / 7 - 10 гр. / 9 - 11 гр. или 10 - 14 гр.  

Грамофонът идва с кабел от най-високо качество 5P Connect it Phono CC с чинчове (RCA) с дължина 123 см. В комплекта е включен капак. 

• Акрилен фундамент.   

• Суб-шаси изработено от Corian® с магнитно окачване. 

• Акустично инертна сандвичова конструкция на плотера - комбинация от MDF и слой от винил. 

• Обърнато лагеруване с керамични съчми.   

• Ремъчно задвижване с променливо-токов двигател с право-токово задвижван променливо-токов генератор. 

• Електронен контрол на скоростта с превключване на 33/45 оборота. 

• Предварително инсталирано 9 инчово рамо 9 cc Evolution . 

• 5P Connect it Phono CC кабел с чинчове (RCA) включен в комплекта.   

 • Капак включен в комплекта.

Забележка: грамофонът идва без доза.  

Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение