1,319 лв. 1,253 лв.

Модел:
REL T5i
Марка:
REL Acoustics

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 123.21 лв.

12 x 123.21 лв.

Описание

По-малък не означава по-малко. От REL са разработили компактният T5i за да доставят на малките пространства и системи еднакво добър звук - мащаба може да се променя, но представянето остава същото.  

Невероятно лесно.   

Опростете, после добавете лекота - T5i редуцира класическият кубичен субуфър до най-основните неща. Един висококачествен AlloyFibre™ композитен високоговорител поставен на долната страна дава максимално куплиране с пода и елиминира нуждата от предпазна решетка. T5i е чист REL.

Подпомогната лекота. 

360-градусово подобрение.   

От REL са започнали с подобряването на тяхната класическа 8-инчова бас система, редуцирайки масата, докато страшно са повишили твърдостта. Това подобрение е довело до промяна на размерите на кутията, както и дебелината на материала за нея за по добър контрол на дълбокия бас. Допълнителните нововъведения стигат чак до дизайнът на краката, което е довело до много по-добра скорост и солидност. 

По-бърз и по-дълбок.   

Доказана мощност.  

Зад успеха на REL се крие доказаната във времето електроника. Серията Ti използва същия усилвател от клас A/B с голямо, високотоково захранване, прецизно навити трансформатори и невероятна надеждност - можете да я откриете в над 100 000 субуфъра на REL.

Безжична връзка, без никаква компресия

Представяме ви ARROW™

Arrow™ е последното поколение на REL за безжична система с нулева компресия. Супер бързото пренасяне както на изход по високо ниво, така и на .1/ LFE осигурява богатата, натурална топлина на звука, която може да предложи само един истински REL. С поддържана дистанция от 14 метра, T5i позволява да го поставите навсякъде, без да жертвате качеството на звука.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение