2,039 лв. 1,937 лв.

Модел:
REL T7i
Марка:
REL Acoustics

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 190.47 лв.

12 x 190.47 лв.

Описание

Запазвайки компактност, но без никакъв компромис с качеството, T7i осигурява скоростта и мощта на T9i, но в размер който позволява интеграция в по-скромни, но все пак изтънчени системи.  

Точка на баланс

Перфектно вписване  

Без да преувеличаваме, T7i е един от най-добре балансираните субуфъри на REL за всички времена. За да се постигне този перфектен баланс, баса трябва да бъде бърз и лек, докато осигурява истински дълбоки ниски честоти, като всичко това е поднесено в един хармонично работещ пакет. T7i прави всичко това да изглежда лесно. Бърз и деликатен за перфектно вписване във всяка система, той може да изкарва изключително дълбок и верен на оригинал бас, който опровергава размера му и свири по-силно от колкото някога ще ви бъде нужно. 

Напълно наново разработен флагман   

Когато от REL са подобрявали говорителите си, те са започнали отпред назад. Красивите кутии са пораснали в сравнение с  предшественика си заради по-дебелите стени на кабинета и подобрените сглобки и укрепвания. Защо? Защото допълнителната скорост и въздействие на новите драйвери изискват по-добър контрол, или всички подобрения ще бъдат загубени преди да стигнат до слушателя. 

Новата технология в T7i комбинира прецизно правилното съотношение между заздравяваща композитна сплав и фибри, които са избрани заради своята звукова неутралност и лекота. Комбинацията е просто брилянтна - тя превъзхожда представянето на говорителите на конкуренцията, които са в пъти по скъпи. Предно разположеният 8-инчов активен високоговорител работи в комбинация с по-голям 10-инчов пасивен, обърнат надолу, отново с внимателно подбран баланс между сплави и фибри, а резултатът е безгрешен, безпроблемно дълбок бас, който се смесва перфектно с основните озвучителни тела.   

Мощта зад REL

Ако инженерите на REL, стоящи зад разработката на високоговорителите доставят структурата на звука, то електрониката е мозъка и мощта зад успеха на марката. Серията Ti използва същия усилвател клас A/B с голямо, високо волтово захранване, с прецизно навити тороидални транформатори и невероятна надеждност - тези усилватели захранват над 100 000 REL-а! Специалният дизайн на филтрите, ексклузивен за REL, са основната причина за уникалната способност да се впише безпроблемно, доставяйки слоевете на хармоничната структура, липсващи в конвенционалните системи. 

Безжична връзка, без никаква компресия

Представяме ви ARROW™

Arrow™ е последното поколение на REL за безжична система с нулева компресия. Супер бързото пренасяне както на изход по високо ниво, така и на .1/ LFE осигурява богатата, натурална топлина на звука, която може да предложи само един истински REL. С поддържана дистанция от 14 метра, T5i позволява да го поставите навсякъде, без да жертвате качеството на звука.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение