2,399 лв. 2,279 лв.

Модел:
REL T9i
Марка:
REL Acoustics

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 224.10 лв.

12 x 224.10 лв.

Описание

REL имат дългогодишна традиция, изискваща топ моделът във всяка линия да бъде нещо повече. Повече от сумата на частите си, той представя най-големия мащаб, най-мощния звук и най-доброто, което марката е направила с дадената технология.  

Най- Ti -субуфърът

Флагман на серията

T9i представя най-доброто на което са способни от REL в серията Ti, и ако суровата мощ е най-важното изискване за вашата домашно кино или стерео система, тогава нямате нужда да четете нататък. Комбинацията от лек, композитен 10-инчов драйвер, напаснат с отговарящ на размера му 10-инчов пасивен радиатор доставя скорост, въздействие и атака когато е нужно, но също е способна да проследи по-деликатните моменти в музиката с прецизност. Голям в музикално отношение, T9i е идеален за приятел на подовостоящи озвучителни тела и помещения, които са със среден до голям размер. Мощен, въздействащ, но и красив!

Напълно наново разработен флагман  

T9i предлага много повече от сурова мощност. От REL са започнали с подобряването на високоговорителите, и са надграждали нагоре. Красивите кутии са натежали с 1,8 килограма в сравнение с предшественика си поради по-дебелите стени на кабинета и подобрените сглобки и укрепвания. Защо? Защото допълнителната скорост и въздействие на новите драйвери изискват по-добър контрол, или всички подобрения ще бъдат загубени преди да стигнат до слушателя. 

Представяне, по-голямо от размера   

Иновативни високоговорители от сплав/фибри

Новата технология в T7i комбинира прецизно правилното съотношение между заздравяваща композитна сплав и фибри, които са избрани заради своята звукова неутралност и лекота. Комбинацията е просто брилянтна - тя превъзхожда представянето на говорителите на конкуренцията, които са в пъти по скъпи. Предно разположеният 10-инчов активен високоговорител работи в комбинация с по-голям 10-инчов пасивен, обърнат надолу, отново с внимателно подбран баланс между сплави и фибри, а резултатът е безгрешен, безпроблемно дълбок бас, който се смесва перфектно с основните озвучителни тела.   

Велики говорители, велики усилватели

Световно известните входни филтри и здрави усилватели на REL водят до едни от най-добре звучащите и най-надеждни дизайни които някога са били произвеждани. Високо токови захранвания, големи тороидални трансформатори и наречените от много критици "най-добрите филтри в света" произвеждат известния "REL ефект" - от който не само се подобрява ниско честотния диапазон, а ЦЯЛАТА музика и звук от филми!

Безжична връзка, без никаква компресия

Представяме ви ARROW™

Вървейки по стъпките на награждаваната безжична система LongBow™, ARROW™ предлага всички обещания от свързаните с кабели REL субуфъри, но с гъвкавостта да поставите баса където си пожелаете. За една разумна цена, системата ви позволява да поставите субуфъра в далечните ъгли, до стъклени стени или на пода в средата на стаята ако поискате, или там където кабелите ще развалят ефекта. 


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение