840 лв. 799 лв.

Модел:
Rel T Zero
Марка:
REL Acoustics

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 78.57 лв.

12 x 78.57 лв.

Описание

Минималистична серия.

Tzero обогатява дори и най-скромните системи с мощ и натурален бас, доставяйки качеството на REL, всички възможни опции за свързване, говорители с голям ход и мощни, надеждни усилватели в малка кутия на нова, по-ниска цена.

Едно миниатюрно чудо.  

100% REL, просто по-малък.  

За този субуфър може да се каже, че е бил един от най-трудните за проектиране и разработване, защото никога досега от REL не са се опитвали да извадят толкова много от толкова малък обем. 5 пласта лак, както и в по-високите серии T/i, последно поколение усилватели клас D, входове по високо ниво, 0,1 отделени входни етапа, подсилен 6,5 инчов основен високоговорител с невероятни възможности за размера си - всичко това означава, че Tzero ще засрами доста по-големи субуфъри на конкуренцията. Това е едно чудо, събрано в миниатюра.

Толкова много в толкова малко.  

Компактна мощност и финес. 

Tzero използва супер здрава конструкция на кутията си, която повдига честотата на резонанс, и затова е по-лесна за демпване чрез сглобките с отлично качество, използвани и при производството на музикални инструменти. Използвани са цели 5 слоя лак, както и крака от солиден алуминий, защото собствениците на REL разбират, че качеството на един продукт трябва да обхваща всичко, а не само най-важните части. А миниатюрният му размер позволява да бъде интегриран страхотно сред вашите мебели. 

Представяне извън кутията. 

Бас, по-голям от размерът. 

В REL всеки нов дизайн започва с дефиниране и разработване на най-добрата конфигурация за даден размер. Въпреки че 6,5 инчовият високоговорител е най-малкия използван от марката до сега, не се заблуждавайте - той е мощен, и с добра артикулация, способен да изпълни средно големи помещения безпроблемно. Имате много голямо помещение? Разпръснете произволен брой от Tzero за ненатрапчива презентация на музика и филмов звук.  

Точна големина и контрол    

Въпреки че Tzero е най-евтиният модел на REL, това не означава че не може да се бори с много по "тежки" противници. 100-те вата от усилвателя NextGen Class D означават, че този бас ще държи глава високо, доставяйки задоволително представяне за много години.  

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение