REL HT 1508 Predator

3,799 лв. 3,610 лв.

Модел:
REL HT 1508 Predator
Марка:
REL Acoustics

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 336.93 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 337.87 лв.

Описание

HT/1508 Predator™ поставя стандарти в постоянно разстящата серия за домашно кино на REL, разработена със специален акцент върху невероятна изходна мощ. 1508 използва 15 инчов (380 мм) високоговорител от CarbonGlas™ с пълен бутален ход от 3 инча (150 мм) захранван от 800 ватов усилвател. Мощен, но и сравнително компактен, Predator е продукт, променящ правилата в реалноста на големите системи за домашно кино. 

Редефиниция на мощност и цена

Predator е невероятен, когато се използва по предназначение във високопроизводителни системи за домашно кино, но също може да си партнира перфектно и със стерео озвучителни тела. HT 1508 е уникална комбинация от лек, модерен 15 инчов високоговорител куплиран с мощен 800 ватов усилвател, със линеен захранващ блок, който работи без да загрява и продуцира зашеметяваща динамика, докато консумира едва 20 вата в режим на готовност. Освен всичко това, от REL са инкорпорирали специално адаптирани филтри за домашно кино, които помагат за възпроизвеждане на честоти до ниските 20 херца.

Високоговорителя на 1508 е разработен да бъде много лек и акуратно реактивен – звука от филмите може да бъде едновременно лек, игрив, смешен, но и ужасяващ и впечатляващ. Дълбокият бас реагира бързо и безпроблемно на тези промени по време на филма и създава много по задоволяващо преживяване в сравнение с повечето събуфъри на пазара.

Както в цялата серия HT, индустриалния дизайн на Predator не използва никакви излишни орнаменти и придава семпъл, но и задоволяващ външен вид. Вместо 4 отделни крака, моделът използва две релси по цялата си дълбочина за да се справят по добре с енергията която събуфърът продуцира.

Размерът все още има значение

Разполагайки с 15 инча диаметър и 3 инча бутален ход, в сърцевината на невероятното представяне на Predator лежи високоговорителя. Звука от филмите и музиката едновременно ще се възползват от бързината му – бързите говорители следят акуратно музикалните пикове и експлозивните специални ефекти на филмите. Използвайки специален композитен материал от стъклени нишки за тялото на конуса и централна маса от ултра-леки карбонови влакна, дизайнерите на REL са успели да постигнат невероятен успех. Конуса на високоговорителя на 1508 тежи много по-малко от на 10 инчовия високоговорител на REL произведен преди само няколко години. А и този високоговорител е разработен за дълъг живот, изработен от висококачествени материали, например гофра от натурален бутил, който няма да се разсъхне и повреди като повечето други.

800 красиви вата мощ

Някой може да се чуди защо е нужна толкова голяма мощност, но 800 вата RMS означава, че Predator не може да бъде стресиран лесно. Когато сцената изисква, да имаш повече от нужната мощност означава че невероятните изходни нива ще бъдат доставени сигурно, без риск от повреди или изкривявания. Усилвателят всъщност е способен да изкара пикова мощмост от около 1200 вата. Използвано е традиционно захранване с огромен 1,2KW трансформатор, подаващ напрежение към изходна схема от клас D, което означава че се работи ефективно. Predator консумира само 20 вата в режим на готовност, толкова малко, че дори можете да не го изключвате когато отивате на почивка. 

HT 1508 Predator предлага още една уникална иновация на REL. За истинско топ представяне, в събуфърите Predator е предвидена възможност за поставяне вертикално един върху друг до три баса, като се използвате включените в комплекта REL Couplers™, които свързват горния и долния събуфър. Тези солидни елементи от излят алуминий се завиват сигурно към всеки бас и заедно със релсите от долната страна на събуфъра създават екстремно здрава и непоклатима кула от бас. При използване в стерео конфигурация (общо 6 събуфъра, по 3 от всяка страна), системата доставя над 7000 вата пикова мощност, пресираща шест 15 инчови високоговорителя да възпроизведат най-високите нива на океан от спиращ дъха бас.

HT-Air™ - съвместимост с безжична система с нулева компресия

Има безжични системи, но има и безжични системи на REL. Марката е добре позната със своите специално разработени безжични системи за събуфъри с най-високо качество по целия свят. Въпреки че HT-Air™ е с достъпна цена, системата също не използва никаква компресия и предлага пълна динамика чрез 5,8 GHz мрежа. HT-Air™ е разработена за да остави старите блутут системи в миналото, като разполага със закъснение в обхвата 16-20 милисекунди. Това предоставя на собствениците на Predator да го поставят където работи най-добре за тях, без да се съобразяват с дължина на кабели и прекарването им. 

Спецификации: 

Дизайн: затворен обем, с предноразположен високоговорител

Размер и материал на високоговорителя:  15 инча, конус подсилен с карбонови влакна с обърната централна капачка от карбонови влакна  

Нискочестотно достигане: -6dB at 21 Hz

Входни конектори: ниско ниво стерео RCA, LFE RCA, LFE XLR

Изходни конектори: ниско ниво стерео RCA, LFE RCA, LFE XLR

Изходна мощност: 800 вата (RMS)

Вид на усилвателя: Class D

Възможност за безжично свързване: HT Air Wireless (опция, продава се отделно)

Системи за защита:

Напълно електронна защита: Да

Защита от прав ток: Да

Защита от късо на изхода: Да

Захранване: 220-240 волта

Бушон: 8 Amp полу-закъснение

Размери ШхВхД: 500 x 457 x 492 мм

Нетно тегло: 36 кг.

Цвят: черен

Аксесоари:

Захранващ кабел

Инструкция за експлоатация


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение