1,799 лв.

Модел:
Sonos ARC
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 167.91 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 170.98 лв.

Описание

Истински кино звук - един премиум смарт саундбар за телевизия, филми, музика, игри и още.

Вдъхнете живот на всички домашни забавления с брилянтния и реалистичен звук на ARC с Dolby Atmos. Насладете се на саундбара, като го контролирате чрез дистанционно, приложението на Sonos, гласа си и Apple AirPlay 2. 

Настроен до перфектност

Използвани са многобройни технологии за настройка на звука според уникалните акустични характеристики на помещението, в което е поставен ARC, като височинните канали се калибрират за прецизна локализация на звука. 

Имате възможност да стриймвате музика, интернет радиостанции, подкасти и друго от любимите си онлайн услуги с приложението на Sonos, дори и когато телевизорът е изключен. 

Невероятен звук се среща с елегантен дизайн

Саундбарът разполага с 11 високопроизводителни високоговорителя за ясни високи, динамични средни и изненадващи ниски честоти. Тънкият профил на ARC му позволява да бъде дискретно поставен под телевизора или да бъде монтиран на стена.

Получавате кристално ясен диалог

ARC е внимателно настроен с помощта на звукови инжинери, които са носители на Оскар за да се подобри чуваемостта на човешкия глас за да не пропуснете нито дума.  

Гласов контрол

Google Assistant и Amazon Alexa са вградени за да можете да просвирвате музика, да проверявате новините, да задавате аларми, да получавате отговор на въпроси и много други, абсолютно безпроблемно. 

Разширете системата си лесно.

Свържете безжично Sub и чифт съраунд озвучителни тела за още по-потапящо слушателско преживяване. 

Спецификации:

Размери - В x Ш x Д: 87 x 1141.7 x 115.7 мм

Цветове: черен мат, бял мат  

Статус LED - показва статуса на саундбарът и микрофонът, и се самонастройва според осветлението в помещението за да не отвлича вниманието  

Капацитативни контроли чувствителни на допир -  докоснете за да просвирите, паузирате, усилите/намалите звука и да заглушите микрофоните. 

Тегло: 6.25 кг. 

Мнения (0)

Напиши мнение