799 лв.

Модел:
Sonos Connect
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 78.57 лв.

12 x 78.57 лв.

Описание

Превърнете вашата стерео или кино система в система за стриймване на музика. Доставя стрийминг на системата, която вече притежавате. Гъвкав. Разполага с аналогов, оптичен и коаксиален изходи. Линеен вход. Включете устройство което си пожелаете. Слушайте вашият грамофон с вграден предусилвател на вашата Sonos система. Стриймвайте CD-та и грамофонни плочи към тонколони на Sonos в други помещения. Стриймингът се осъществява чрез Wi-Fi, а не през блутут, и затова музиката никога не спира - дори и когато получите обаждане. Свържете устройството с Amazon Echo или Dot и просто поискайте музиката, която обичате. 

Вдъхнете нов живот на вашата стерео система. 

Може би няма нищо нередно във вашата стерео система. Или вашето домашно кино. Но те просто не могат да стриймват музика. Connect поправя това. Той превръща вашите любими аудио компоненти в стрийминг машини, за да можете да запазите стерео системата която обичате и да слушате още повече музика на нея. 

Разработен за премиум представяне.  

Connect стриймва музиката която обичате без загуба на качество, с пълно CD качество. Можете да настроите звука за да получите ниски, високи, баланс и сила точно както ги харесвате. Можете дори да изберете дали да контролирате усилването с приложението на Sonos или чрез вашата аудио система. 

Лесен за настройка.   

Свържете Connect с вашата система използвайки аналоговия или цифровите източници. Включете го. Свържете го с безжичната ви мрежа чрез приложението на Sonos за непрекъснато безжично предаване на музика. 

Едно приложение. Пълен контрол върху музиката.  

Приложението Sonos ви помага бързо да търсите в любимите си музикални услуги за да издирите любимата си музика, да я просвирите и да настроите усилването в различните стаи на вашия дом. Дори няма нужда да бъдете в същата стая, в която е тонколоната. А ако вашите приятели си инсталират приложението, и те магат да правят същото. 

Над 80 стрийминг услуги от цял свят.  

Sonos може да просвирва всичко - най-популярните музикални услуги, услуги по поискване, интернет радиостанции, вашите любими подкастове и аудио книги, вашата собствена музикална колекция - каквото и да обичате да слушате.

За всеки усилвател. 

Connect работи с аудио оборудването което вече притежавате. Като стерео система, ресийвър за домашно кино, дори и с вградена система с централно инсталиран усилвател. Неговото разнообразие от аудио изходи осигуряват възможността за свързване с всяка система.  

Вземете си кабел.

Вие можете да свържете всяко аудио устройство с Connect - например грамофон с вграден предусилвател или телефона на приятел - и да слушате вашата любима музика на съществуващата ви аудио система. Освен това, можете да изпратите сигнала от закаченото устройство към тонколона на Sonos в друга стая - безжично. 

Един оригинал на Sonos.

Connect е един от първите продукти на марката, произвеждан много преди самостоятелните тонколони да са били в проект. Преди е бил нарачан зонов плеър, и е бил разработен за всички аудиофили в света, които просто обожават своите аудио системи. Освен това, благодарение на честите софтуеърни подобрения, Connect продължава да става все по-добър с времето.

Музика във всяко помещение.

Да слушате музика в една стая е страхотно. Но да имате музика в цялата къща е още по-хубаво. Това е мощта на системите на Sonos. Изпълнете повече помещения с музика като просто добавите още тонколони и компоненти на Sonos. Всички те работят безпроблемно заедно,и вие можете да просвирвате различна музика във всяка стая или една и съща песен навсякъде. 

Просвирвайте музика от Spotify директно към Sonos.  

Насладете се на персонализираните плейлисти от Spotify стриймвани с перфектен звук към вашите Sonos устройства, без дори да пускате приложението.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение