Sonos Connect:Amp

1,159 лв.

Модел:
Sonos Connect:Amp
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 113.97 лв.

12 x 113.97 лв.

Описание

Най-добрият ъпгрейд за вашите любими озвучителни тела - усилвател с музикално стриймване. Доставя музика до вашите тонколони - у дома или в градината. Повече мощност - вграденият усилвател може да захрани и големи тонколони. 55 вата на канал при 8 ома. Линеен вход за свързване на всеки източник. Изход за събуфър. Стриймингът се осъществява чрез Wi-Fi, а не през блутут, и затова музиката никога не спира - дори и когато получите обаждане. Свържете устройството с Amazon Echo или Dot и просто поискайте музиката, която обичате. 

Вдъхнете нов живот на старите си тонколони.

Няма ли да е страхотно ако можете да стриймвате музика директно към озвучителните тела които вече притежавате? С Connect:Amp можете - и дори нямате нужда от ресийвър. Той превръща вашия любим чифт тонколони в стрийминг машини.

Всяка тонколона, във всяка стая, вътре и навън. 

Букшелф, подовостоящи, противовалжни, вградени в тавана или в стените. Connect:Amp може да захрани всички тонколони които притежавате и обичате. За непрекъснато слушане на музика. 

Настройва се лесно. 

Свържете Connect:Amp с вашите тонколони използвайки стандартен тонколонен кабел. Включете го. Свържете го с безжичната си мрежа чрез приложението Sonos за да стриймвате музика без прекъсване. 

Едно приложение. Пълен контрол върху музиката.  

Приложението Sonos ви помага бързо да търсите в любимите си музикални услуги за да издирите любимата си музика, да я просвирите и да настроите усилването в различните стаи на вашия дом. Дори няма нужда да бъдете в същата стая, в която е тонколоната. А ако вашите приятели си инсталират приложението, и те магат да правят същото. 

Над 80 стрийминг услуги от цял свят.  

Sonos може да просвирва всичко - най-популярните музикални услуги, услуги по поискване, интернет радиостанции, вашите любими подкастове и аудио книги, вашата собствена музикална колекция - каквото и да обичате да слушате.

Захранете вашите озвучителни тела. 

Connect:Amp разполага с вграден усилвател от клас D, който доставя по 55 вата на канал аудиофилско качество на звука към вашите тонколони. Вие можете дори да настройвате звука за да получите ниски, високи, баланс и сила точно по начина по който ви харесва. А алуминиевата кутия охлажда пасивно усилвателя, и всичко което чувате е музиката.

Вземете си кабел.

Вие можете да свържете всяко аудио устройство с Connect:Amp - например грамофон с вграден предусилвател или телефона на приятел - и да слушате вашата любима музика на съществуващата ви аудио система. Освен това, можете да изпратите сигнала от закаченото устройство към тонколона на Sonos в друга стая - безжично. 

Един оригинал на Sonos.

Connect:Amp е един от първите продукти на марката, произвеждан много преди самостоятелните тонколони да са били в проект. Преди е бил нарачан зонов плеър, и е бил разработен за всички аудиофили в света, които просто обожават своите аудио системи. Освен това, благодарение на честите софтуеърни подобрения, Connect продължава да става все по-добър с времето.

Музика във всяко помещение.

Да слушате музика в една стая е страхотно. Но да имате музика в цялата къща е още по-хубаво. Това е мощта на системите на Sonos. Изпълнете повече помещения с музика като просто добавите още тонколони и компоненти на Sonos. Всички те работят безпроблемно заедно,и вие можете да просвирвате различна музика във всяка стая или една и съща песен навсякъде. 

Просвирвайте музика от Spotify директно към Sonos.  

Насладете се на персонализираните плейлисти от Spotify стриймвани с перфектен звук към вашите Sonos устройства, без дори да пускате приложението.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение