469 лв.

Модел:
Sonos One
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение

Опции

ПРОМО:-10% от цената с TBI
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 43.53 лв. на месец

Описание

Мощна и умна тонколона с вграден гласов контрол

Вземете богат, изпълващ помещението звук с Sonos One, и го контролирайте с гласа си, с приложението Sonos, с AirPlay 2 и други.

Компактния дизайн позволява на това озвучително тяло да се впише навсякъде. Поставете го на кухненския плот или на рафт в офиса. Sonos One е дори и устойчив на влага, и затова можете да го слушате и в банята. 

Гласов контрол

Интеграцията на Amazon Alexa ви позволява да просвирвате музика, да проверявате новините, да задавате аларми, да получавате отговори на вашите въпроси и много други неща, без използване на бутони и ръце.

Стерео звук с две тонколони

Можете да сдвоите две тонколони Sonos One в едно и също помещение за да получите истинско стерео и по-детайлен звук. Освен това, можете да използвате двойката като съраунд озвучителни тела в кино конфигурация с Playbar, Playbase или Beam.

Характеристики:

Размери (В x Ш x Д): 161.45 x 119.7 x 119.7 мм  

Цветове: Бял, с бяла матирана решетка, черен с черна матирана решетка 

Опции на горен панел: капацитативни бутони чувствителни на допир за усилване/намаляване, предишна/следваща песен, просвирване/паузиране, заглушаване на микрофона. Светодиод показва състояние, статус на заглушаване и гласово разпознаване  

Пълно уединение: светодиоден индикатор показава когато микрофона е активен  

Тегло: 1,85 кг. 


Мнения (0)

Напиши мнение