1,599 лв.

Модел:
Sonos Playbase
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 157.24 лв.

12 x 157.24 лв.

Описание

Две-в-едно. Пълен кино звук за вашият телевизор. А освен това стриймва и музика. Дизайн с нисък профил който се вписва перфектно във всеки интериор. Звук, който не можете да пропуснете. Поддържа безпроблемно телевизори до 35 килограма. Лесно свързване само с два кабела. Един за захранване, един за свързване на телевизора. Добавете Sub и две Play:1 тонколони за безжичен 5.1 съраунд звук. Стриймва музика чрез Wi-Fi, а не през блутут - и затова музиката никога не спира - дори когато получите обаждане. Свържете всички продукти на Sonos с Amazon Echo или Dot, и просто поискайте да чуете музиката която обичате. Вече съвместим с AirPlay 2.

Всичко звучи по-добре на Playbase.  

Филми, спорт, телевизионни предавания, игри - тънкия Playbase ще добави динамичен звук до всичко което се възпроизвежда на вашия телевизор. А когато телевизорът е изключен ще стриймва вашата любима музика. 

Подход "далече от стената". 

Типичните саундбар системи работят най-добре когато са монтирани на стената директно под телевизора. Но истината е, че повечето телевизори биват поставяни на мебели - и точно затова е направен Playbase. Неговият нисък профил го прави практически да изчезва под вашия телевизор, но въпреки това той изпълва цялото помещение с епичен кино звук.

Два кабела. Това е всичко. 

Един захранващ кабел. И един оптичн кабел за връзка с телевизора. Дори няма нужда да четете ръководството за употреба - проложението на Sonos ще ви води през всяка стъпка на процеса за настройка. 

Изпраща звука от телевизора навсякъде.  

Playbase прави така, че звука от филми, спорт, телевизия и игри да оживява... в една стая. Добавете други озвучителни тела на Sonos в други помещения и ще можете да слушате звука от телевизията навсякъде в дома си. 

Десет активни високоговорителя - шест средночестотни, три високочестотни и един нискочестотен - те заменят незадоволителния звук на вградените в телевизора тонколони с дълбок бас, кристално ясни шепоти и огромни вълни от звук. 

Контролирайте с гласа си.

Използвайте вашето Sonos устройство с Amazon Echo или Dot за да просвирвате и контролирате песни, плейлисти, радиостанции и други.  

Настройка през WiFi. 

Включете. Свържете. Стриймвайте без прекъсване или интерференции.   

Започнете в която и да е стая. Добавете после.  

Просвирвайте различни песни в различни стаи. Или една и съща песен навсякъде.   

Контролирайте с едно приложение.   

Изберете стая. Изберете песен. Натиснете "PLAY".


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение