1,599 лв.

Модел:
Sonos Sub
Марка:
Sonos

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 157.24 лв.

12 x 157.24 лв.

Описание

Добавя драматично по-дълбок бас към всяко озвучително тяло на Sonos (или на други тонколони, работещи с усилвател на марката). Нулеви вибрации на кутията. Гъвкав. Поставете го навсякъде. Изправен или легнал. Настройка с един бутон. Стриймва музика чрез Wi-Fi, а не през блутут - и затова музиката никога не спира - дори когато получите обаждане. 

Всичко звучи по-добре със Sub. 

Когато сдвоите Sub с която и да е Sonos тонколона, ще чуете елементи от музиката които без него няма да можете. Това е така, защото Sub върши цялата тежка работа за изкарването на най-ниските честоти, оставяйки другите тонколони да се фокусират върху средните и високи честоти. Вие няма само да чуете разликата. Вие ще я почувствате.

Почуствайте басът. 

Всичко в басът идва от задвижването на въздух. Колкото повече въздух се мърда, толкова повече бас чувате. Sub доставя невероятни нива на динамичен бас с висока детайлност използвайки една изненадващо здрава двойка високоговорители за да мърда въздуха. От Sonos са разработили Sub с отвор в средата за да изкарват дори още повече въздух от кутията. 

Всички в едно семейство. 

Sub работи с всяка тонколона и компонент на Sonos. Добавете повече "бум" към домашното си кино като го сдвоите с Playbar. Изкарайте басът от вашите любими песни, като ги стриймвате през Play:1, Play:3, Play:5 или с тонколони свързани с вашия Connect:Amp.

Нулеви вибрации.  

Проблемът с мърдането на целият този въздух за да се създаде бас е, че това прави събуфърите да мърдат, вибрират и местят. Но не и със Sub. От Sonos са поставили високоговорителите на срещуположните страни на кутията, обърнати един към друг за да нулират силите на всички вибрации. Всичко което че чуете е един дълбок и сочен бас. 

Доста добре изглеждащ бас. 

Повечето събуфъри са големи черни кутии без грам персоналност и интегритет в дизайна. Точно затова обикновено биват изтиквани в ъгъла. Всичко в Sub, до уникалната му форма на "O" е разработено за да се максимизира качеството на звука, но и да изглежда страхотно в дома ви. 

Отпред или в центъра, или извън поглед. 

Поставете го изправен или легнал. Можете дори да го скриете под дивана ако искате. Както и където да го поставите, Sub ще изкара басът който желаете. Sub е оборудван с гумени крака, които ще го предпазват от драскотини и идва с допълнителни филцови крака ако искате да го поставите легнал.

Контролирайте с гласа си.

Използвайте вашето Sonos устройство с Amazon Echo или Dot за да просвирвате и контролирате песни, плейлисти, радиостанции и други.  

Настройка през WiFi.

Включете. Свържете. Стриймвайте без прекъсване или интерференции.   

Започнете в която и да е стая. Добавете после.  

Просвирвайте различни песни в различни стаи. Или една и съща песен навсякъде.   

Контролирайте с едно приложение.   

Изберете стая. Изберете песен. Натиснете "PLAY".


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение