Sony VPL-VW260ES /по поръчка/

10,249 лв.

Модел:
Sony VPL-VW260ES
Марка:
Sony

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 1007.82 лв.

12 x 1007.82 лв.

Описание

4K SXRD проектор за домашно кино с 1500 лумена яркост, HDR и лесна интеграция в А/В системи.      

Доставете истинско кино качество в дома си. 4K SXRD  (4096 x 2160) панелът на Sony предоставя истинска 4K картина с повече от четири пъти по-високо качество от Full HD. Разработен за съвременните домашни кина, VPL-VW260ES доставя зашеметяваща, изпълнена с детайлност картина с невероятно живи цветове, а със своята висока яркост ви гарантира страхотна картина дори и в добре осветени стаи. 

Характеристики:   

4K SXRD™ панел   

Съвременната технология SXRD (Silicon X-tal Reflective Display), която Sony използват и в професионалните си проектори, инсталирани в много кино зали в света доставя пълна 4K (4096 x 2160) картина, която с повече от 4 пъти по-детайлна от Full HD. Фините детайли са чисти и натурални, без назъбени ръбове и видими пиксели.   

Вижте по-богато и по-дълбоко черно    

SXRD 4K панелите от последно поколение предлагат още по-добър контраст, както и истинска 4K резолюция. Прожектирането на картина чрез SXRD предлага богато, мастилено черно, както и чисто движение и мекота на картината. Подобренията в отражателния силиконов слой на панела предлага по-добър контрол на светлината за прецизно репродуциране на сенките и черния цвят.

Истинска 4K резолюция за истинска картина     

С повече от 4 пъти повече пиксели в сравнение с Full HD, 4К предлага 8,8 милиона пиксела (4096 x 2160) за невероятно жива и истинска картина със същата разделителна способност, дефинирана от DCI (Digital Cinema Initiative) за разпространението на филми. Насладете се на чистотата на картината от край до край, като гледате любимите си филми много по-близко, отколкото бихте гледали на Full HD.   

Ярка картина с висок контраст    

Технологията SXRD може да постигне екстремно високо съотношение на контраста в сравнение с други панели. Ще видите разликата в потапящата картина с висока яркост.    

1500 лумена    

Насладете се на екшъна с яркост от до 1500 лумена, за жива картина на екрани до 762 см (300 инча) диагонал.  

Съвместимост с HDR - сега всяка картина оживява   

Вземете всичко от днешните UHD блу-рей дискове и стрийминг услуги с High Dynamic Range. HDR видеото предлага разширен обхват на цветовата гама и яркостта, което предоставя на зрителя по реалистична и контрастна картина и брилянтни цветове. Проекторът е съвместим както с HDR10, така и с HLG (Hybrid Log-Gamma). Проекторите на Sony за домашно кино репродоцират цветовете и контраста, които режисьора е искал да видите. 

Reality Creation

Ексклузивната технология Reality Creation анализира картината чак до ниво на отделен пиксел. Тя използва мощен алгоритъм, разработван през всички години на кино производство, който подобрява остротата на картината без да повишава нивата на цифровия шум. Технологията също се грижи за ъпскелинг от Full HD и DVD до почти 4K качество.  

Цветовете оживяват с TRILUMINOS™

Открийте истинските тонове и цветове. VPL-VW360ES  използва TRILUMINOS™ цвят, който му позволява да репродуцира повече цветни тонове и текстури от стандартните проектори. Трудните за предаване пурпурно-червено, водно-синьо и смарагдово зелено се проектират превъзходно, за да може природните планински и морски пейзажи да изглеждат като истински. Лицата на актьорите също изглеждат по-добре заради верните на оригинала цветни тонове на човешката кожа.   

Екшънът върви гладко с Motionflow™

Каквото и да гледате, винаги ще се наслаждавате на меко като коприна движение в сцените с бързи движения с Motionflow™. Тази иновативна технология създава и постовя допълнителни кадри между оригиналните, сравнявайки ключовите визуални фактори на истинските кадри, и калкулирайки за части от секундата липсващото движение. Кино ентусиастите, които държат на оригинала могат да изберат режим True Cinema, който запазва оригиналната кадровка от 24 кадъра в секунда.  

Компактен и практичен дизайн    

Компактният размер на проекторът ви предоставя гъвкавост при интеграцията във вашата система.  Моторизираните лещи осигуряват максимално удобство, включително и инсталация при високи тавани.  

Предно разположен вентилатор    

Понеже вентилаторът е позициониран в предната част на проектора, няма нужда да се тревожите за разстоянията които обикновено се предвиждат за правилна вентилация на устройството. Това помага и за увеличаване на фокусното разстояние за по-големи екрани.  

HDCP 2.2 съвместимост

И двата HDMI входа са съвместими с HDCP 2.2.   

Лампа с дълъг живот    

Високопроизводителната лампа и напредничавата технология за контрол на работата и позволяват изключително дълъг  живот от 6000 часа*

*приблизителен препоръчителен период преди смяна, в режим low.

Ниско ниво на шум    

С шум, по тих от шепот - 26 dB* проекторът не пречи на вашата публика.

*в зависимост от условията на работа

Съвместим с всички стандартни 3D очила


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение