Sony VPL-VW760ES /по поръчка/

29,999 лв.

Модел:
Sony VPL-VW760ES /on request/
Марка:
Sony

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 2784.51 лв. на месец

Описание

Възможно най-доброто качество на 4K картината с лазерен източник на светлина в един компактен проектор 

Незабравимо преживяване, каквото и да гледате. Идеален избор за вашата стая за домашно кино, VPL-VW760ES вдъхва живот на филмите с невероятна кино детайлност, цвят и контраст. 

Компактният проектор комбинира съвременен лазерен източник на светлина и същата 4K SXRD технология на панела, която се използва в професионалните кино проектори на Sony.

Изключително детайлната истинска 4К картина с резолюция 4096 x 2160 предлага четири пъти по-голяма резолюция от Full HD, поставяйки ви точно в центъра на събитията с безпрецедентна яснота. Ще можете да се насладите на богати кино цветове, меко движение и впечатляващ контраст.

Щедрата яркост от 2000 лумена осигурява жива картина, дори и в светли помещения. Ултра-чистият и високо ефективен лазерен източник на светлина доставя консистентна яркост на картината, без постепенното намаляване на нивата на осветеност, което се наблюдава при използването на лампа. Вие ще се насладите на голямо редуциране на разхода за поддръжка в сравнение с конвенционалните системи за проектиране, и няма да се тревожите за внезапен проблем с лампата по време на филм. Вашата покупка е готова за бъдещето с последните 4К стандарти, включително High Frame Rates и HDR (High Dynamic Range) – ще получите най-доброто от сегашното съдържание и ще сте готови за утрешното.

Разполагате с гъвкави възможности за инсталация благодарение на компактния размер на устройството, лесна настройка, безпроблемна автоматична калибровка и ниски нива на шум – проектора за домашно кино VPL-VW760ES ви дава контрол върху ултимативното домашно забавление.

Спецификации:

Native 4K SXRD™ панел

Използван в цифровите проектори на Sony които се поставят в кино зали, съвременната SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) технология  доставя истинска 4K (4096 x 2160) резолюция – повече от 4 пъти разделителната способност на Full HD. Фините детайли са изключително чисти и натурални, без замъглени ъгли и видими пиксели. 

Насладете се на по-богато и по-дълбоко черно

SXRD 4K панелите от последно поколение постигат дори още по-добър контраст. SXRD проектирането предлага богато, мастилено черно, както и движение и мекота на изображението като в кино. Подобренията в отразяващият силиконов слой на панела водят до по-добър контрол върху светлината за прецизна репродукция на сенки и черно.

IMAX® Enhanced

Всички 4К проектори за домашно кино на Sony поддържат съдуржание IMAX® Enhanced, което означава че посрещат най-тежките стандарти поставени от IMAX, DTS и водещите технически специалисти в Холивуд. 

4К разделителна способност за картина като от живота

Със своите повече от 4 пъти пиксела в сравнение с Full HD, 4К предлага 8,8 милиона пиксела (4096 х 2160) за невероятно истинско изображение – същата разделителна способност, която е определена от DCI (Digital Cinema Initiative) за кино дистрибуция. Насладете се на яснота от ъгъл до ъгъл и гледайте вашите филми от много по-близо, отколкото бихте си позволили с Full HD картина.

∞:1 динамичен контраст за поразяващ реализъм  

Динамичният контраст от безкрайност до едно вдъхва живот на всяка сцена с  изискана детайлност и реализъм. Лазерният източник на светлина се контролира динамично в зависимост от съдържанието на възпроизвежданата сцена, постигайки едновременно дълбоко мастилено черно и живи цветове. 

Яркост с дълъг живот благодарение на Z-Phosphor™ лазер

Ултра-чистата и надеждна светлина от Z-Phosphor лазера ви позволява да се насладите на невероятна 4К картина с постоянни некомпроментирани нива на яркост. Освен това можете да се насладите на 20 000 часа непрекъсната работа, без подмяна на лампи и фактически нулево обслужване

2 000 лумена за висока яркост

Насладете се на екшъна с до 2000 лумена яркост от лазерния източник на светлина за богата и жива картина на екрани с размери до 300 инча (763 см) диагонал.

HDR съвместимост – всяка картина оживява 

Вземете всичко най-добро от съвременните UHD блу-рей дискове и стрийминг услуги с High Dynamic Range. HDR видеото предлага разширен обхват на яркостта, който доставя по-реалистична картина с по-голям контраст и брилянтни цветове. Проекторът е съвместим с форматите HDR10 и HLG (Hybrid Log-Gamma). Проекторите за домашно кино на Sony репродуцират цветове и контраст, верни на намеренията на създателя на филма.

Създаване на реалност със супер-резолюция   

Ексклузивната технология Reality Creation анализира картината до ниво отделен пиксел. Тя използва мощни алгоритми, създавани и подобрявани през годините за да подобрят яснотата на картината без да увеличават цифровия шум. Технологията също повишава разделителната способност на съществуващите Full HD източници до 4К.

Цветовете оживяват с  TRILUMINOS™

Открийте цветове и тонове, които са като от истинския живот. В проекторът VPL-VW760ES е инкорпорирана технологията TRILUMINOS, която репродуцира повече тонове и текстури от стандартните проектори. Трудните за предаване пурпурно червено, аква-синьо и  смарагдово зелено се проектират великолепно, за да може природните и океански гледки да изглеждат като живи. Лицата на актьорите изглеждат страхотно, с вярно възпроизведени натурални тонове на човешката кожа. 

4K Motionflow™

Технологията 4K Motionflow умно добавя допълнителни кадри и запазва яркостта в бързите екшън сцени и в спортните 4К предавания. Кино ентусиастити, които предпочитат класическото 24-кадрово възпроизвеждане винаги могат да изберат режима True Cinema.

Компактен и практичен дизайн   

Компактният рамер на проектора му дава гъвкавост при инсталация.  

По-широк диапазон на оптично увеличаване (zoom) и преместване на лещите (lens shift)

Задвижваните с мотор лещи на проектора прегат максимална гъвкавост при домашна инсталация, включително и при монтаж на висок таван.  

Без поддръжка   

Надеждният и енергийно ефективен лазерен източник на светлина редуцира значително разходите по обслужване на проектора по време на живота му в сравнение с традиционните проектори с метал-халогенни лампи. 

Автоматична калибровка   

След продължителни периоди на употреба, цветовете могат да бъдат автоматично калибровани до оригиналната настройка от завода. Няма нужда от допълнително оборудване за калибровка или камери – вградения цветови сензор записва цялата нужна информация.  

Поддръжка на HDCP 2.2 

И двата HDMI входа са съвместими с HDCP 2.2, последния стандарт за защита на съдържание.

Ниски нива на шум от вентилатора   

Шумът от вентилатора е 24dB fan noise* - колкото шепот

*В зависимост от средата и условията на работа.

Съвместим с всички стандартни RF 3D очила

Вградения RF трансмитер се синхронизира с повечето RF 3D очила на пазара, без нуждата от закупуване на допълнителен предавател.

Размери (Ш x В x Д) (без стойки): 560 x 223 x 496 мм

Тегло: приблизително 20 кг.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение