T5 II True Wireless Sport McLaren Edition

550 лв.

Модел:
T5 II True Wireless Sport McLaren Edition
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 51.33 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 51.48 лв.

Описание

Слушалките T5 II True Wireless Sport McLaren Edition са създадени за да се справят с всичко, което живота може да хвърли към тях. Разработени за да останат винаги сухи и винаги на място, за да не пропуснете нито една нота при вашите пътешествия.

Легендарен звук + страхотно удобство

След повече от 60 години производство на легендарни тонколони, от Klipsch са използвали смелото си аудио наследство за да революционализират слушалковата ниша. От 2007 година марката създава едни от най-иновативните слушалки на пазара. От Klipsch са победители в категориите производителност и комфорт.

Същите съвременни акустично инжинерство и индустриален дизайн като на легендарните озвучителни тела осигуряват представянето, характера и дизайна на серията слушалки T5 II. Те са разработени за чиста производителност, и за да бъдат най-добре звучащите и най-удобните слушалки на Земята, носейки легендарния звук на Klipsch.

Патентовани овални накрайници

Слушалките Klipsch T5 II True Wireless Sport идват с 6 чифта накрайници с патентовани контури, които са разработени за да прилепнат акуратно вътре в ушните канали. Тези меки овални силиконови накрайници намаляват умората на ушите, осигуряват ултимативен комфорт и превъзходна изолация от външен шум и за чудесен бас. Те пасват по-добре, те се усещат по-добре, и само Klipsch ги предлагат. В комплекта са включени и отпускащи напрежението накрайници от мемори пяна и 3 размера "крилца" за прикрепване към ухото.

Динамични високоговорители с висока чистота 

Разроботени от самото начало за мощно представяне от малък обем,  динамичните драйвери на T5 II True Wireless Sport комбинират високи нива, неутрален звук и дълбок бас. Второто поколение високоговорители използват изцяло нова диафрагма с минимална дебелина за подобряване на яснотата и аудио качеството в целия честотен обхват. 

Живот на батерията

Klipsch T5 II True Wireless Sport осигуряват 8 часа слушане с едно зареждане и до 24 допълнителни часа със зареждащия кейс - всичко това ви дава свободата да приемате обаждания и да слушате музика цял ден. 

Безжичен зареждащ кейс със система за премахване на влагата

Здравият, водо и прахо устойчив кейс не само зарежда вашите слушалки, но и ги предпазва когато не ги използвате. Вградената система за премахване на влагата за многократна употреба пази слушалките сухи и чисти. За пълна протекция, този кейс може да се зарежда безжично с всяка безжична зарядна станция

Режим прозрачност

Този режим е разработен да позволява навлизането на звук от околната среда, за сте в течение с обстоятелствата около вас. 

Насочени микрофони със системата cVc®

Четири насочени микрофона с интегрирана система за ясен глас автоматично подобряват разбираемоста на гласа и активно подтискат околния шум за да осигурят силни и разбираеми телефонни разговори.

Готови за работа с гласови асистенти - активирайте мигновено вашият гласов асистент само с едно натискане

Усилваща сигнала външна антена - висококачествена и безпроблемна връзка между слушалките и вашето устройство

BLUETOOTH 5 - свържете лесно вашето устройство

Защитени от вода и изпотяване - ретинга IP67 означава, че тези слушалки могат да издържат на всички природни елементи. 

Спецификации:

Вид: In-Ear слушалки

Дизайн на високоговорителите: динамични микро високоговорители с намотка 

Диаметър на високоговорителите: 5.0 мм

Микрофон/дистанционно: cVc 8.0 четворни микрофони 

Честотен отклик: 10Hz-19kHz

Изолация от шум:  -22dB

Вход: Bluetooth

Батерия (на слушалки): 50 mAh

Батерия (зареждащ кейс): 360 mAh

BLUETOOTH® спецификации: версия Bluetooth 5.0

Profiles: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HSP 1.2, HFP 1.7

A2DP кодеци: SBC, AAC®, aptX®

Обхват: до 10 метра

Статус на батерията: iOS & Android Battery Status Monitor

Мнения (0)

Напиши мнение