899 лв. 854 лв.

Модел:
Yamaha YAS-209
Марка:
Yamaha

Няма оценка Напиши мнение
ПРОМО:-10% от цената с TBI
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 79.27 лв. на месец

Описание

Отнесете звукът на вашия телевизор на ново ниво. Подобрете гледането на телевизия, филми и игри с вградения гласов контрол чрез Alexa, DTS® Virtual:X™ виртуален триизмерен съраунд, безжичен събуфър и блутут стрийминг – всичко това в един лесен за употреба и страхотно изглеждащ пакет.

Вграден гласов контрол чрез Alexa за лесно използване на вашия саундбар и контрол над умни устройства във вашия дом, за слушане на музика и много други 

Безжичен събуфър за дълбок бас и гъвкавост при инсталация  

Clear Voice за подобряване на яснотота на диалозите  

DTS® Virtual:X™  виртуален 3D съраунд звук 

Bluetooth® стрийминг  

Гласов контрол с ALEXA 

“Alexa, усили музиката във всекидневната.”

С интеграцията на гласов контрол чрез Alexa, всичко което трябва да направите е да поискате. YAS-209 предлага вграден гласов контрол за командване на саундбара и други устройства.

*Наличността на услугата Amazon Alexa зависи от държавата.

Потапящ 3D звук

Отнесете вашето домашно кино преживяване на нови висоти със звук, който идва отгоре и отвсякъде около вас. 

YAS-209 разполага с DTS Virtual:X – една виртуализация, която потапя публиката в обгръщащ триизмерен звук, идващ само от саундбара.  

Безжичен събуфър  

Ключовата полза от притежанието на саундбар е възможността да се минимизира използваното престранство, като се елиминира нуждата от използване на съраунд тонколони и кабели из цялата стая. 

Един безжичен събуфър отива още крачка напред, позволявайки голяма гъвкавост при позициониране. Насладете се на експлозивен бас, разполагайки с опцията да поставите събуфъра навсякъде в помещението. 


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение