799 лв. 759 лв.

Модел:
Denon DCD-50
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 70.84 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 72.14 лв.

Описание

Представяме ви новата дизайнерска серия на Denon. Истински хай-фай звук за съвременния начин на живот. Идеалният компаньон на изцяло цифровия стерео усилвател PMA-50, DCD-50 разполага с високо качествена механика за просвирване на музикални аудио дискове, но и дискове с данни записани с MP3 или WMA файлове. С идентичен стил и външен вид като на PMA-50, DCD-50 има елегантно, компактно шаси, което може да работи както хоризонтално, така и вертикално поставено. Ясният OLED дисплей автоматично си променя ориентацията, засичайки положението на устройството - хоризонтално или вертикално. Удобният механизъм, зареждащ дисковете в устройството премахва обикновено използваното чекмедже, излизащо от плеъра, и точно това позволява гъвкавостта устройството да бъде поставено по ваш вкус. За оптимално качество на звука при използване в комбинация с PMA-50, DCD-50 е оборудван с коаксиален цифров изход - а за лесно свързване и настройка в комплекта е включен и цифров аудио коаксиален кабел. За връзка с други компоненти DCD-50 разполага с цифрово-аналогов конвертор с висока резолюция 32-bit/192-kHz, захранващ аналогов стерео изход. 

Перфектна комбинация с PMA-50

Използващ същият високо качествен външен вид и материали, DCD-50 е перфектният партньор на цифровия интегриран усилвател PMA-50. Компактното шаси е с луксозен завършек, като са използван мек матов алуминий с по-светли сребърни акценти в комбинация с матови и лъскави черни повърхности. 

Вертикално или хоризонтално позициониране   

Когато мястото на бюрото или на шкафа е ценно, DCD-50 може да бъде поставен вертикално. Четирите крака могат да бъдат лесно премахнати на ръка, и да бъдат поставени в наличните отвори с резба отстрани, върху които има капаци. Просто премахнете капаците и завийте краката, а след това поставете идващите в комплекта сиви капаци на мястото на дупките, останали след развиването на краката - и вече сте готови.


Мнения (0)

Напиши мнение