4,990 лв. 4,740 лв.

Модел:
Marantz PM-14S1 Special Edition
Марка:
Marantz

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 466.10 лв.

12 x 466.10 лв.

Описание

Новите премиум продукти от Marantz винаги са причина за отпразнуване в аудиофилските общества. Новите продукти от серията 14 Special Edition изстрелват аудио преживяванията към ново ниво - защото точно тези Special Edition са били пренастроени с любов, и са били страстно оптимизирани за файлове с висока резолюция - маркирайки началото на една нова ера за удоволствието от слушане на музика. Налични в цветове черно или шампанско, всички компоненти от серията са въплъщение на екстремно качество или казано с други думи - шедьоври! Както бихте очаквали от толкова елитен усилвател, PM-14S1 е изработен от компоненти с изключително качество от тороидалния си трансформатор, през всички под-системи до последното си болтче. Тежкият, дебел 5 мм алуминиев капак и твърдите крака минимизират вибрациите за да гарантират най-чистото отношение към аудио сигналите. В допълнение, в този усилвател са използвани подобрени компоненти, изработени специално за него, също и собствената технология на Marantz - HDAM, а също се възползва и от по ефективен път на сигнала. Всичко това повдига качеството на аудиото до още по сублимни нива. PM-14S1 Special Edition идва с дистанционно, което е със стилен черен алуминиев преден панел, и може да контролира и плеъра SA-14S1 Special Edition. Последната нотка на елегантност бива доставена от специално изработените от Marantz терминали от солидна мед за безгрижно и мощно подаване на сигнал към вашите озвучителни тела. Това е лукс на екстремно ниво!

Технологията на Marantz HDAM   

Изработен с дискретни компоненти, а не във вид на интегрална схема, ексклузивната HDAM технология запазва чистотата на аналоговите сигнали, доставяйки широколентово аудио с голям динамичен обхват и всичко това с нива на шум, които са под прага на чуваемост. Общият брой използвани HDAM схеми от вид SA2 и SA3 е 24 - в грамофонният вход, линейните входове, изхода за слушалки, пред-усилвателната и усилвателните секции.  

Напълно дискретни високо-волтови усилвателни секции   

За съвместимост с максимален брой озвучителни тела и съпротивления, усилвателната част използва високо-волтови изходни транзистори, а за максимално разделение на каналите, всяка усилвателна секция използва отделна, изолирана схемотехника с индивидуални, масивни алуминиеви радиатори с голяма ефективност за да се осигури нормална и безшумна работа без използването на вентилатори. Усилвателя е с мощност от 90 вата на канал при работа на 8 ома и 140 вата на канал при 4 ома, като осигурява висока стабилност и широк динамичен обхват дори при тонколони с по-ниско съпротивление. 

Твърдо шаси, дебел алуминиев капак и тежки крака   

Всичко е в изработването на добър фундамент, преди да се заемете с процесирането и усилването на чувствителните аудио сигнали. От Marantz са използвали солидна основа, за да сведат до минимум вибрациите пречещи на аудио сигналите.

Множество аналогови входове и изходи    

Освен грамофонният и CD аналогови входове са налични и два допълнителни линейни входа и две двойки вход/изход за запис, които ви позволяват да включите още източници и записващи устройства. Наличен е и директен вход, който ви позволява да използвате PM-14S1 Special Edition като крайно стъпало, както и пред-усилвателни изходи, с които можете да го използвате като пред-усилвател.   

Изход за слушалки    

Използващ технологията HDAM, слушалковият усилвател доставя превъзходна разделителна способност и чистота към всички видове слушалки, с всякакви съпротивления, включително и такива с нисък импеданс.   

Позлатени конектори   

Аналоговите входове и изходи са позлатени за оптимален трансфер на сигналите и дългосрочна стабилност.  

Специално изработени терминали за тонколони   

Внимателно обработеният и усилен аудио сигнал ще бъде предаден към свързаните тонколонни кабели чрез специално изработените от чиста мед терминали. Перфектната верига по пътя на сигнала ще запази всяка нота.  

Директен режим   

За най-чисто възпроизвеждане,  PM-14S1 Special Edition е оборудван с  Source Direct функция, която изключва ненужните аудио схеми за най-кратък път на сигнала.

Дистанционно   

Елегантното дистанционно може да бъде използвано за управление на Super Audio CD плеъра от серията SA-14S1. Налични са и вход и изход за допълнителна функционалност и автоматизация.  


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение