Black Rhodium Quickstep

929 лв. 789 лв.

Модел:
Black Rhodium Quickstep
Марка:
Black Rhodium

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 73.23 лв. на месец

Описание

Един тонколонен кабел, който се възползва от ексклузивният дизайн на най-добрите кабели на Black Rhodium. 

Дизайнът на новият QUICKSTEP кабел е вдъхновен от коментари на дилърите на марката относно кабела THUNDER. Те казвали, че "колкото и да сменят кабели, на края винаги се връщаме на THUNDER".  Същите продавачи имат в наличност всички хай-енд кабели на Black Rhodium, и това означава, че наистина има нещо много специално в THUNDER, нещо което никой друг кабел няма. И тогава - какво е било различното в THUNDER?

От Black Rhodium са изследвали разликите между THUNDER и другите тонколонни кабели и са направили няколко теста. Идентифицирали са някои наистина ексклузивни характеристики в THUNDER, след което са разработили серия от кабели, базирани точно на неговия дизайн. QUICKSTEP използва същите проводници като на FOXTROT, но е завършен с Graham Nalty Legacy Range GN-1 прави накрайници (банани) с покритие от родий, произведен е ръчно във фабриката на Black Rhodium в Дерби, Англия като са използвани внимателно подбрани компоненти с доказано добро влияние върху качеството на звука във хай-енд кабелите на марката.  

Специални характеристики на дизайна на QUICKSTEP:

Ултра-ниско ниво на изкривяване от  магнитни полета, породени от "ефекта на близост" благодарение на добавеното разстояние между проводниците от атрактивната изплетена изолация   

Много добра гъвкавост   

В конструкцията са използвани материали, потискащи механичните вибрации    

Използвана е технология за редуциране на радио-честотните интерференции 

Накрайници (банани) с родиево покритие. 

Ниски нива на изкривявания от транзиентна фаза благодарение на иновативния дизайн. 

 QUICKSTEP дава много чиста дикция на гласа на певеца и отделя музикалните инструменти превъзходно заради драматичното редуциране на "изкривяванията от транзиентна фаза". Това е постигнато чрез използването на по-дебела изолация от тази на обикновените тонколонни кабели, като по този начин се увеличава разстоянието между проводниците, и съответно се намалява магнитното поле, което се среща около всеки проводник като е резултат от тока, който тече по съседният проводник. Разстоянието между жиците се увеличава още и от атрактивните изплетени изолации. Когато ефективно се ограничат този вид изкривявания, музиката става по-чиста и по-динамична, с по-голяма и точна сцена и нейните емоционални качества започват да се усещат по-добре. 

Демпване на механичните вибрации със стабилизатори на вибрации.  

Конструкцията на QUICKSTEP включва два различни, допълващи материала, които ефективно потискат механичните вибрации във вътрешността на кабела, но без цената на Вибрационни Стабилизатори. 

Технология за борба с радио-честотните и електро-магнитните интерференции за намаляване на нивата на изкривявания.  

Тази технология защитава сигнала в проводниците от прихващането на радио-честотни интерференции, породени от радиоприемници, безжични мрежи, мобилни телефони и дори от отоплителни системи. Резултата е много по малко чуваеми изкривявания, които ви позволяват да се насладите на по-чист звук от вашата система.  

Високо качествени конектори с родиево покритие.   

QUICKSTEP е терминиран с покритите с родий GN-1 прави конектори (банани). Родият е бил добавен за да осигури чист и безкорозионен контакт между банана и терминала, а и търсеният ефект е един много по-жив и по-въздействащ звук от музиката. Допълнително ниво на сигурност на връзката е добавено чрез използването на допълнителен болт, който прихваща външната изолация на кабела. 

Спецификации:  

Външен диаметър на ядрата - 6 мм    

16 x 0.2 мм медни ядра

Дебелина на изолацията силикон-гума - 1,2 мм 

Цена за 2 х 3 метра.

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение